Oldal frissítése

Tartásjavító hátpánt - XXL

3,8 55 értékelés
Változat
Méret
L/XL S/M XXL
4 090 Ft

Tartásjavító hátpánt - XXL

A rossz testtartás sok problémát és fájdalmat okozhat nekünk, de szerencsére a megoldás egyszerű! Akár hosszú órákat ülsz az irodában, az iskolában vagy a számítógép előtt, egy tartásjavító segít a helyes ülésben. Ugyanakkor edzéshez vagy hosszú ideig tartó álláshoz is alkalmas. A tartásjavító nagyon kényelmes, nem látszik a ruha alatt, állítható zárral rendelkezik, és három méretben kapható, így mindenkinek megfelel. Az első héten napi 10-20 perces viselés ajánlott, majd fokozatosan növeld az időt.


A tartásjavító hátpánt legfontosabb jellemzői, XXL

  • A tartásjavító hatékonyan kiegyenesíti a gerincet
  • Megakadályozza a fájdalmata nyak, a vállak, a keresztcsont és a hát területén
  • Rendszeres viselés esetén a fájdalom néhány nap alatt elmúlik
  • Tartásjavító XXL méretben 120 cm-nél nagyobb mellkasi kerülethez
  • Kellemes anyag gondoskodik a kényelmedről
  • Az első héten 10-20 percig javasoljuk a viselését
  • A tartásjavító több méretben kapható

Hatékonyan kiegyenesíti a gerincet és megelőzi a fájdalmat

Az egyenes tartást biztosító tartásjavító ideális a mindennapi viselethez. Az első héten körülbelül 10-20 percig javasoljuk viselni. Az időt tetszés szerint meghosszabbíthatod. A hátpánt hatékonyan kiegyenesíti a gerincet, és megakadályozza a nyak, a váll, a keresztcsont és a hát fájdalmát.

Könnyen viselhető hátpánt

A hátpánt nagyon kényelmes viselet, és a ruhák alatt sem látszik. Ezenkívül a pánt három különböző méretben kapható, így kiválaszthatod a neked legmegfelelőbbet. Ha fájdalommal küzdesz, néhány napon belül elmúlik.

A tartásjavító kényelmes viselése

A tartásjavító hátpánt nagyon kellemes anyagból készült, amely egyszerű és kényelmes viseletet biztosít. A vezérlőt egyszerűen magad is bekapcsolhatod, így nincs szükség további segítségre.

Paraméterek

Testrész

Rendeltetés Hát

Méret

Méret XXL
Kód:  TIS2211PS26
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  KOR1/XXL

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15