Oldal frissítése

Stormred Wing

5 9 értékelés
Szuper ár
164 890 Ft

Stormred Wing

Szeretnél rendszeresen evezni, de az időjárás nem mindig kedvez számodra? Akkor ne vesztegesd az időt, és próbáld ki az evezést otthonod kényelmében a Stormred Wing evezőgéppel! Az evezőgép sajátossága, hogy a nehézséget a tartályban lévő víz szintjével szabályozhatod. Ehhez egy masszív acélszerkezetre van szükség, amelynek fő tartószerkezetét és a tartály körüli részt matt fekete színűre festették. Az evezőgép további erénye, hogy az ülés a fővázhoz rögzített alumínium sínen mozog. Az ülősín hossza 102 cm, ami egy legfeljebb 195 cm magas és maximum 130 kg testtömegű felhasználónak ideális.


StormRed Wing

A Stormred Wing evezőgép legfontosabb előnyei

  • A Stormred Wing egy olyan evezőgép, amelynek nehézségi szintjét a tartályban lévő víz ellenállásával szabályozhatjuk
  • Szilárd acélszerkezet, matt festéssel a fő tartószerkezeten és a tartály körüli részen
  • Az alumínium ülősín hossza 102 cm
  •  Az evezőgépet egy számos praktikus  funkciót kínáló  számítógéppel is felszerelték
  • 6 nehézségi szint választható
  • Biztonsági rögzítő mechanizmussal ellátott pedálokkal felszerelve
  • Az edzés végeztével  a Stormred Wing a kerekek segítségével könnyen mozgatható
  • A mérete kinyitva: 205 × 49 × 102 cm
  • Az evezőgép tömege 30 kg

A Stormred Wing az edzés során méri az adatokat

A Stormred Wing evezőgépet egy számítógéppel is felszerelték, amely számos praktikus funkciót kínál. A nagy, könnyen leolvasható kijelző rendszeres időközönként mutatja az összes mért adatot, például az időt, a csapások gyakoriságát, az elégetett kalóriát, a csapások számát és az addigi összes csapás számát. A számítógép fölött egy tablet- vagy mobiltelefon-tartó is található.

StormRed Wing


StormRed Wing

6 nehézségi  szint közül választhatsz

A Stormred Wing evezőgép összesen 6 nehézségi szintet kínál, amelyek a tartályban lévő víz szintjével állíthatók be, és amelyek közül a fizikai kondíciód szerint választhatsz. Az edzőgép egy további előnye a kényelmes PU ülés, amelyet csapágyazott kerekekre szereltek. Az evezőgép szállításának megkönnyítése érdekében az ülést rögzítő mechanizmussal látták el.


Biztonsági pedálok a kényelmes edzéshez

A Stormred Wing evezőgép pedáljai állítható biztonsági hevederekkel rendelkeznek, amelyek megakadályozzák, hogy edzés közben véletlenül lecsússzon róluk a lábad. A Stormred Wing evezőgépet otthoni használatra tervezték. Az EN957 szabvány szerint a HC kategóriába tartozik.

StormRed Wing


StormRed Wing

A Stormred Wing könnyen szállítható

Amikor nincs használatban, a Stormred Wing könnyen szállítható. Az elülső támasztékot kerekek rögzítésére szolgáló végződésekkel látták el, a hátsó pedig állítható csavarokkal rendelkezik, hogy az evezőgép stabilan álljon a padlón.


Paraméterek

Általános méretek

Mélység 205 cm
Szélesség 49 cm
Magasság 102 cm

Jellemzők

Funkciók Kijelző, Az elégetett kalóriák mérése, Lehajtható

Teherbírás

Terhelhetőség 130 kg

Terhelés szabályozása

Terhelés szabályozása Vízellenállásos

Tömeg

Tömeg 30 kg
Kód:  SPTstorm019
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  05-BR2402

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15