Oldal frissítése

Stormred Predator

3,7 7 értékelés
Szuper ár
276 490 Ft

Stormred Predator

Szeretnél rendszeresen evezni, de az időjárás nem mindig kedvez számodra? Akkor ne vesztegesd az időt, és próbáld ki az evezést otthonod kényelmében a Stormred Predator evezőgéppel! Ez a manuálisan szabályozható, légellenállással működő evezőgép robusztus acélszerkezetű, homokfúvott felületű fő tartóvázzal rendelkezik. Az evezőgép egyik további erénye a 105 cm hosszú, alumínium ülősín,amely egy legfeljebb 200 cm magas és maximum 150 kg testtömegű felhasználónak ideális.


StormRed Predator

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


A Stormred Predator evezőgép legfontosabb előnyei

  • A Stormred Predator egy manuális vezérlésű evezőgép
  • Erős, acélszerkezetű, homokfúvott felületű fő tartóvázzal rendelkezik
  • Az alumínium ülősín hossza 105 cm
  • A légellenállással működő evezőgépet egy több praktikus funkcióval rendelkező számítógéppel is felszerelték
  • 10 nehézségi szint válaszható
  • A változó légellenállás segít az edzésben
  • Biztonsági rögzítő mechanizmussal ellátott pedálokkal felszerelve
  • Az edzés végeztével a Stormred Predator könnyen összecsukható
  • A mérete kinyitva: 240 × 61 × 112 cm
  • Az evezőgép tömege 35 kg

A Stormred Predator az edzés során méri az adatokat

A Stormred Predator légellenállással működő evezőgépet egy számítógéppel is felszerelték, amely számos praktikus funkciót kínál. A nagyméretű, könnyen leolvasható kijelző rendszeres időközönként  megmutatja az összes mért adatot, például a teljesítményt, a csapások gyakoriságát, a csapások számát, az összes eddig csapás számát, az eltelt időt, az edzés intervallumát, a célidőt,céltávolságot, a célzott elégetett kalóriát edzésközben, a célként kitűzött csapások számát - az értékekhez visszaszámláló is választható. Mindezen funkciók a kívánt adat nyomon követéséhez egyenként is beállíthatók. A számítógép elforgatható, így a kijelzőt edzés közben is könnyen láthatod.

StormRed Predator

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!StormRed Predator

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


10 nehézségi szint választható

A Stormred Predator evezőgép nehézségi szintje összesen 10 fokozatban állítható, amelyek közül a fizikai kondíciód szerint választhatsz. A lapátokkal ellátott lendkerékre ható változó légellenállás segít neked majd az edzésben, és ez az ellenállás a lendkerék fedelén lévő lapátok zárásával vagy nyitásával szabályozható. Ezt egy lánc hajtja, amely egy fogantyúban végződik. Az ellenállás alapjáraton is érezhető, de ezt majdnem végtelen számú szintre beállíthatod. Az edzőgép egy további előnye a kényelmes PU ülés, amelyet csapágyazott kerekekre szereltek.


Biztonsági pedálok a kényelmes edzéshez

A Stormred Predator evezőgép pedáljai állítható biztonsági hevederekkel rendelkeznek, amelyek megakadályozzák, hogy edzés közben véletlenül lecsússzon róluk a lábad. A Stormred Predator evezőgépet igényes edzésekhez és nagy terhelésre tervezték. A profi kategóriába tartozik.

StormRed Predator

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!StormRed Predator

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


A Stormred Predator helytakarékosan tárolható

Amikor nem használod,  az összecsukó mechanizmusnak köszönhetően a Stormred Predator evezőgépet könnyen függőlegesre össze lehet hajtani. Összecsukott helyzetben nem foglal sok helyet. Ekkor a méretei a következők: 145 × 56 × 125 cm (hosszúság × szélesség × magasság).


Paraméterek

Általános méretek

Mélység 240 cm
Szélesség 61 cm
Magasság 112 cm

Jellemzők

Funkciók Kijelző, Szállítógörgők, Az elégetett kalóriák mérése

Teherbírás

Terhelhetőség 150 kg

Terhelés szabályozása

Terhelés szabályozása Légellenállás

Tömeg

Tömeg 35 kg
Kód:  SPTstorm021
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  05-BR2404

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20