Oldal frissítése

Stormred Flyer

3,5 9 értékelés
Szuper ár
260 690 Ft

Stormred Flyer

Szeretnél rendszeresen evezni, de az időjárás nem mindig kedvez számodra? Akkor ne vesztegesd az időt, és próbáld ki az evezést otthonod kényelmében a Stormred Flyer evezőgéppel! Az evezőgép sajátossága, hogy a nehézséget a tartályban lévő víz szintjével szabályozhatod. Ehhez egy erős faszerkezetre van szükség, amelynek fő tartószerkezete és más részei is matt felületkezelést kaptak.  Az evezőgép további erénye, hogy az ülés a fő vázhoz rögzített műanyag sínen mozog. Az ülősín hossza 105 cm, ami egy legfeljebb 200 cm magas és maximum 150 kg testtömegű felhasználónak ideális.


StormRed Flyer

A Stormred Flyer evezőgép legfontosabb előnyei

  • A Stormred Flyer egy olyan evezőgép, amelynek nehézségi szintjét a tartályban lévő víz ellenállásával szabályozhatjuk
  • Masszív faszerkezet, amelynek fő tartó részét  és más részei is matt felületűek
  • A műanyag ülősín hossza 105 cm
  •  Az evezőgépet egy számos praktikus funkciót kínáló számítógéppel is  felszerelték
  • 6 nehézségi szint választható
  • Biztonsági rögzítő mechanizmussal ellátott pedálokkal felszerelve
  • Az edzés végeztével a Stormred Flyer könnyen összecsukható
  • A mozgatásához használ a kerekeket!
  • A mérete kinyitva: 214 × 55 × 54 cm
  • Az evezőgép tömege 35 kg

A Stormred Flyer edzés közben méri az adatokat

A Stormred Flyer evezőgépet egy számítógéppel is felszerelték, amely számos praktikus funkciót kínál. A nagy, könnyen leolvasható kijelző rendszeres időközönként mutatja az összes mért adatot, például az időt, a csapások gyakoriságát, az elégetett kalóriát, a csapások számát és az addigi összes csapás számát. A számítógép az edzés átlagos adatait is kiértékeli, mint például az óránkénti átlagsebességet, az óránkénti átlagos kalóriafogyasztást, az 500 méterenkénti átlagos időt stb.

StormRed Flyer


StormRed Flyer

 

6 nehézségi szint választható

A Stormred Flyer evezőgép összesen 6 nehézségi szintet kínál, amelyek a tartályban lévő víz szintjével állíthatók be, és amelyek közül a fizikai kondíciód szerint választhatsz. Az edzőgép egy további előnye a kényelmes PU ülés, amelyet csapágyazott kerekekre szereltek. Az ülést egy mozgó keretre erősítették.


Biztonsági pedálok a kényelmes edzéshez

A Stormred Flyer evezőgép pedáljai állítható biztonsági hevederekkel rendelkeznek, amelyek megakadályozzák, hogy edzés közben véletlenül lecsússzon róluk a lábad. A Stormred Flyer evezőgépet nagyobb igénybevételre tervezték, ezért félig a kereskedelmi kategóriába tartozik.

StormRed Flyer


StormRed Flyer

 

A Stormred Flyer könnyen szállítható

Amikor nincs használatban, a Stormred Flyer evezőgépet egy összecsukó mechanizmus segítségével könnyen függőleges helyzetbe lehet hajtani.  A szállító kerekek segítségével a gépet bárhová elviheted, ahol csak szükséged lehet rá. A keret alatt puha ütközők találhatók, amelyeken a gép stabilan megáll a padlón.


Paraméterek

Általános méretek

Mélység 214 cm
Szélesség 5,4 cm
Magasság 5,5 cm

Jellemzők

Funkciók Kijelző, Az elégetett kalóriák mérése, Lehajtható

Teherbírás

Terhelhetőség 150 kg

Terhelés szabályozása

Terhelés szabályozása Vízellenállásos

Tömeg

Tömeg 35 kg
Kód:  SPTstorm020
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  05-BR2403

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20