Oldal frissítése

Sportique emulziós krém

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sportique emulziós krém

Sportique

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Sportique emulziós krém

Önnek is rengeteg problémája van a rendkívül kellemetlen izom- és ízületi fájdalmakkal? Ennek a terméknek köszönhetően megszüntetheti a fájdalmat és nyugodtan folytathatja a kedvenc sportját korlátozások nélkül! A Sportique krém egy olyan híres gyártótól származik, akinek az a filozófiája, hogy csak növényi és a természetes eredetű forrásokkal dolgozik, mint például gyógynövényekkel, növényi olajokkal és zsírokkal. A Sportique kozmetikumok nem tartalmaznak kőolajat vagy szintetikus összetevőket, amelyek allergiás reakciókat válthatnak ki és gyakran különböző toxinok és rákkeltő anyagok forrásai is lehetnek. Természetesen a Sportique által gyártott minden termék rendelkezik a mikrobiológiai és bőrgyógyászati tanúsítványokkal és jóváhagyással, illetve egyik termék sincsen állatokon tesztelve.
Ez az egyedülálló Sportique emulziós krém illóolajokat és olyan különböző növényi kivonatokat tartalmaz, mint az árnika, a gyömbér, a szegfűszeg és a fenyő. Ez a hűsító gél szinte azonnal segít csillapítani az izom- és ízületi fájdalmakat, és a folyamatos használat során hatékonyan fokozza azok mobilitását. A Scutellaria kivonatok endorfint termelnek, amelyek megjelennek a bőr felületén, így megkönnyítve a krém gyorsabb beszívódását és a teljes kikapcsolódást.

Legfosabb jellemzők

  • Hatékonyan csökkenti az izom- és ízületi fájdalmakat
  • Illóolajokat és növényi kivonatokat (árnika, gyömbér, szegfűszeg, fenyő és mások) tartalmaz
  • Bizonyítottan segít enyhíteni a fájdalmat és javítja az izmok és ízületek mobilitást 
  • Kellemes, hűsítő gél
  • Scutellaria kivonat a fájdalom gyorsabb enyhítésére és a teljes kikapcsolódáshoz
  • Űrtartalma 100 ml
 

Paraméterek

Jellemzők

Típus Masszázshoz
Ajánlott felhasználási terület Izmok

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  SPT871
Termékszám:  891197001747

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20