Oldal frissítése

Spokey szürke Bilbao

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Spokey szürke Bilbao

Magnetický rotoped s 8stupňovou ruční regulací odporu. Ez egy nagyszerű gyakorlat eszköz, amelyen keresztül tudja tartani a test jó állapotban. Ez szó szerint mindent, amit elvár egy hasonló létesítmény. Az első helyen, ez már említettük 8 nehézségi fokozatú, amelyek között szabadon lehet váltani. Akár egy teljes kezdő vagy a vonat minden nap. Spokey szürke Bilbao van valami mindenki számára.

Amellett, hogy az állítható ellenállás szinteket segít pulsometr beépített fogantyúval. A pulzusszám, akkor a monitoron megjelenő között helyezkedik el a kormányt. Fenntartani a megfelelő pulzusszámot, így még soha nem volt ilyen egyszerű. Emellett együtt szívritmus jelenik meg a kijelzőn, valamint az idő, távolság, aktuális sebesség és az elégetett kalóriákat. Végül értékelni az állítható kormányoszlop, ami testre dimenziók sajátos szükségleteit.

legfontosabb jellemzői

  • 8 fokú ellenállást, kézzel állítható
  • beépített pulsometr
  • A kijelző széles körű funkciók
  • Beépített kerekek könnyű áthelyezését
  • Maximális terhelhetősége 100 kg
  • Állítható ülés (függőlegesen)

További információk:

méretek:
78,5 × 51 × 115 cm

súly:
16 kg

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 16 kg

Teherbírás

Terhelhetőség 100 kg

Lendkerék

Lendkerék tömege 4 kg

Általános méretek

Mélység 79 cm
Szélesség 51 cm
Magasság 115 cm
Kód:  SPT4459
Termékszám:  5901180364393

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15