Oldal frissítése

SKLZ Pro Training Agility rúd, 8 darabos szlalom rúd készlet

40 790 Ft

SKLZ Pro Training Agility rúd, 8 darabos szlalom rúd készlet

A SKLZ Pro Training Agility Poles szlalomrudakkal akadályokat alakíthatsz ki futáshoz, de más edzőeszközökkel együtt szélesebb körű alkalmazást is kínálnak. A rudakat teleszkóposan lehet beállítani 3 különböző hosszra, pontosan úgy, ahogyan azt az edzés megköveteli. Lehetővé teszik a könnyű telepítést, tárolást és szállítást. Védőtokkal és eltávolítható acélhegyekkel vannak felszerelve. A készlet összesen 8 darabot tartalmaz, amelyeket egy praktikus csomagban tárolhatsz. A SKLZ Pro Training Agility Poles tréning segédeszköz gyepen vagy a füvön való használatra ideális.  

A SKLZ Pro Training Agility Poles főbb jellemzői, 8 darabos készlet

  • Szlalomrudak akadályok létrehozásához futás közben
  • Széleskörű használat más eszközökkel kombinálva
  • Teleszkóposan állítható 3 hosszra
  • Egyszerű telepítés és gazdaságos tárolás
  • Kényelmesen hordozható a csomagolásnak köszönhetően
  • A SKLZ Pro Training Agility Poles védőtokkal és eltávolítható acélhegyekkel rendelkezik
  • Tartós műanyagból készült
  • A készletben összesen 8 rúd van
  • Szín: sárga

Széleskörű használat

A labdarúgók és más sportolók edzése során a SKLZ rudakat széles körben használják. Könnyen kombinálhatók kúpokkal, zászlókkal vagy ívekkel, és nem csak szlalomfutás formájában vehetnek részt az edzésben. A különböző típusú gyakorlatokhoz való igazodást lehetővé teszi a teleszkópos felépítés: 0,6, 1,1 és 1,5 m hosszúságra állítható be. Képzési támogatás A SKLZ Pro Training Agility Poles edzőfelszerelés kiválóan kiegészíti a lábfej edzését.


Kód:  SPTsklz0118
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  849102023216

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15