Oldal frissítése

SKG X7-E

1,0 1 értékelés
48 890 Ft

SKG X7-E

SKG X7-E masszázspisztoly

Segédeszközt keresel az izomfájdalmak enyhítésére? Az SKG X7-E masszázspisztoly lenyűgöz teljesítményével és kompakt méretével. A nagy kapacitású akkumulátor egyetlen feltöltéssel akár 3,5 órányi működést biztosít. Választhatsz öt sebességfokozat és négy különböző típusú masszázsfej közül. Az akár 14 mm-es professzionális amplitúdóval mély masszázst érhetsz el. Az SKG X7-E masszázspisztoly alacsony zajszintje nem zavar sem téged, sem a környezetedet. 5000 mm2-es melegítő felülettel is rendelkezikaz izmok melegítéséhez, három választható intenzitással.

SKG X7-E masszázspisztoly

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Sebességek száma

5

Tömeg

710 g

Fűtőfelület

5000 mm2

SKG X7-E masszázspisztoly

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

SKG X7-E masszázspisztoly kompakt méretekkel

Az SKG X7-E masszázspisztolyt bárhová kényelmesen magaddal viheted. Kompakt méretének és mindössze 710 grammos súlyának köszönhetően könnyedén bepakolhatod a táskádba, és magaddal viheted az edzőterembe, a munkahelyedre vagy akár a nyaralásra is.

SKG X7-E masszázspisztoly

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Nagy kapacitású akkumulátor

Az SKG X7-E masszázspisztoly beépített, nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely a használat intenzitásától függően 3,5 órán át működik egy feltöltéssel. Így egy héten át, naponta kétszer 15 percig állhat a rendelkezésedre egyetlen feltöltéssel. A töltése egyszerű az USB-C csatlakozón keresztül.

SKG X7-E masszázspisztoly

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

SKG X7-E masszázspisztoly öt sebességfokozattal

Az SKG X7-E masszázspisztoly egyik nagy előnye, hogy megválaszthatod a masszázs intenzitását. A pisztoly öt sebességfokozatot kínál 1600 és 3200 fordulat/perc között, amelyek közül az izmaid aktuális igényeinek megfelelően válthatsz. 4 különböző típusú masszázsfej áll a rendelkezésedre. A masszázspisztoly segítségével javíthatod a vérkeringést és megszabadulhatsz az izomfájdalomtól.

SKG X7-E masszázspisztoly

Három melegítés-fokozat

A masszázspisztoly meleg borogatásként is használható a megfeszült izmok kezelésére. 3 hőmérsékletfokozatot kínál. Az 5000 mm2-es melegítő felület lefedi az érintett területet, és segít enyhíteni a fájdalmat. A hőmérséklet 42, 48 és 53 °C-ra állítható be.

SKG X7-E masszázspisztoly

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Csendes működés

Az SKG X7-E masszázspisztollyal nem fogsz zavarni senkit a környezetedben, és neked sem lesz zavaró, amikor használod. A zajszint 40 és 50 dB között mozog, köszönhetően az erős és szuper csendes kefe nélküli motornak.

SKG X7-E masszázspisztoly

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Négy masszázsfej

A kerek masszázsfej mellett, amely alkalmas az egész testének lazítására és lineáris izmok masszírozására, találsz a csomagban egy "villát", azaz villás tartozékot is, amely alkalmas hosszú és keskeny izmok lazítására és masszírozására. Ezek például a gerinc mentén találhatóak. Használható továbbá a nyaki terület, az Achilles-ín vagy a sípcsont gyengéd és lassú masszírozására. A kúpos fej használata mély relaxációhoz ajánlott, illetve helyi masszázshoz nagy intenzitású edzés után. A lapát alakú fej alkalmas az egész test lineáris izmainak masszírozására, például a trapézizom, a comb, a vádli, a kar és más testrészek ellazítására.

Slider hozzáadása

Termékcsoport azonosító ID beillesztése

Egy meglévő körhinta törléséhez csak kattintson a Termék hozzáadása érték nélkül gombra!

Slider hozzáadása

Paraméterek

Funkciók

Fejek száma 4
Sebességek száma 5
Maximum fordulatszám 3 200 ford/perc
Funkciók Túlmelegedés elleni védelem

Tulajdonságok

Amplitúdó 14 mm
Üzemidő 3,5 óra
Anyag Műanyag
Tulajdonságok Akkumulátor töltöttség kijelző
Szín Ezüst
Rendeltetés Izmok regenerálása, Izmok felmelegítése
Tömeg 710 g

Méretek

Magasság 22,4 cm
Szélesség 19,9 cm
Hosszúság/mélység 7 cm

Csomagolás

Csomag tartalma Masszázsfej

Tápellátás

Tápellátás módja USB kábelen keresztül

Akkumulátor és töltés

Akkumulátor-kapacitás 1 800 mAh
Töltési idő 0,5 óra
Kód:  SPTskg003
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  X7-E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10