Oldal frissítése

Sissel melegítő párna hydrotemp - nyak/váll

4,7 3 értékelés
10 790 Ft

Sissel melegítő párna hydrotemp - nyak/váll

Kényeztesd magad egy zsúfolt nap után ezzel az egyedülálló melegítő párnával, melynek segítségével a hő behatol a bőr mélyebb rétegeibe. Speciális mikrogolyókat tartalmaz, melyek folyamatosan felszívják a szükséges nedvességet a levegőből. A mikrohullámú sütőben történő felelegítés után ez a nedvesség, valamint magas hőmérsékletű hőmennyiség sugárzik kifelé és megbízhatóan enyhíti a fáradt izmok, ízületek fájdalmát és fellazítja a fizikai feszültséget.

Kényeztesd magad az otthon kényelmében ezzel a nagyon egyszerű és olcsó kezeléssel. A melegítő párna nagyon biztonságos, latexmentes és teljes egészében környezetbarát. A párna illeszkedik a test alakjához, és a felvett hőt nagyjából 30 perc alatt átadja.

A Sissel melegítő párna legfontosabb jellemzői

  • Enyhíti a fájdalmat és a fizikai stresszt
  • Biológiailag lebomló mikrogolyókat tartalmaz
  • 30 perc alatt átadja a hőt

Paraméterek

Testrész

Rendeltetés Vádli, Térd, Váll, Hát, Nyak

Hatás

Hatás Melegítő, Hűsítő
Kód:  SPTms1952
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4250694704548

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20