Oldal frissítése

Shock Doctor Gel Max, felnőtt, kék/fekete

4,5 18 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Shock Doctor Gel Max, felnőtt, kék/fekete

A Shock Doctor Gel fogvédő tökéletes védelmet  biztosít az állkapocsnak és a fogaknak sportolás közben. Köszönhetően a rendkívül jó minőségű kidolgozásnak méltán a legkelendőbb száj- és fogvédő a világon. A fogvédőnek három rétegű konstrukciója van, a lágyabb, géles belső rész hatékonyan tompítja a legnagyobb ütéseket is. Ez a gél formázás után körülfogja a fogakat, ezzel biztosítva a maximális védelmet és a kényelmes viseletet.

A kényelemérzést még inkább növeli a kivehető fogantyút és a légzőcsatorna, ami könnyebb légzést tesz lehetővé.  Kényeztesd a fogaidat a lehető legjobb védelmet biztosító Shock Doctor fogvédővel! 

Legfontosabb jellemzői

  • Levehető fogantyú
  • Beépített légzőcsatorna
  • Három rétegű védelem
 

Paraméterek

Méret

Állkapocs Felső
Méret Pro dospělé
Szín Kék
Tulajdonságok Légutak
Kód:  SPTm0199
Termékszám:  733313014449

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15