Oldal frissítése

Sharp Shape Latex band 0,35 mm

4,8 27 értékelés
1 290 Ft

Sharp Shape Latex band 0,35 mm

Az erősítő gumiszalag segítségével számos gyakorlatot végezhetsz alsó- és a felsőtestre, nyújthatsz és formában tarthatod magadat. Használatával szinte valamennyi izomcsoportot megmozgathatod. A Sharp Shape Latex gumiszalag 0,35 mm vastagságú, a koordinációt és a mobilitást fejlesztő gyakorlatokhoz ajánljuk. A gumiszalagot kicsik és nagyok egyaránt használhatják. A piros színű szalag enyhe terheléshez ajánlott.

A Sharp Shape Latex 0,35 mm-es szalag főbb jellemzői

  • A koordináció és a mobilitás fejlesztésére
  • Vastagsága 0,35 mm, azaz enyhe terheléshez ajánlott
  • A Sharp Shape szalag latexből készült
  • Alacsony beszerzési költség mellett az edzéseken magas hatékonyságot biztosít
  • Beltéren és szabadban egyaránt használható
  • Minden korosztály számára

Könnyen használható, szinte bárhová magaddal viheted

A Sharp Shape Latex szalag kiváló a teljes testet megmozgató gyakorlatok végzéséhez. Nem kell edzőterembe menned, illetve nem kell bonyolult gépeket használnod. Például pilátesz vagy jógaórán, illetve köredzéseken használják. A szalag nagyon kicsi, ezért használhatod otthon vagy a fitneszteremben, a szabadban, vagy utazás közben. A nagyfokú edzéshatékonység és az alacsony beszerzési költség miatt a szalag használatát profi edzők is javasolják.

Paraméterek

Szín

Szín Piros

Hossz

Hossz 120 cm

Anyag

Anyag Gumi

Szín

Szín Piros
Kód:  SPTss0055
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2498343546770

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10