Oldal frissítése

Sharp Shape Cushion

4,6 18 értékelés
4 890 Ft

Sharp Shape Cushion

A felfújható Sharp Shape Cushion egyensúlyozó párna az egész testet edzi, így tökéletes tornaeszköz, különösen az egyensúly gyakorlatokhoz és izomerősítéshez. Ezek az izmok nagyon fontosak a helyes testtartáshoz, ha nem elég erősek, hátfájást okoznak. Az egyensúlyozó párna rendszeres használata segít  megszüntetni a hát- és ízületi fájdalmat, erősíti az izmokat, és fejleszti a mozgáskoordinációt, így járul hozzá a lehetséges balesetek megelőzéséhez.

Legfontosabb jellemzők

  • Egyensúlyozó párna
  • Erősíti az izmokat 
  • Oldja a stresszt
  • Javítja a koncentrációt
  • Masszázs felület

Stressz-oldás és koncentrációs képesség fejlesztése

A párna tökéletes eszköz a relaxáláshoz, masszázs felülete stimulálja az akupresszúrás pontokat és enyhíti az izmok feszültségét. Hiperaktív gyerekeknél segít a koncentrációs képesség javításában.

Használat

Az egyensúlyozó párna különböző nyújtó és egyensúlyozó gyakorlatoknál használható.  A guggolás, fekvőtámasz és a kitörés is sokkal hatékonyabb lesz és jobban erősíti izmokat. Ha sokat ülünk, tegyük a hátunk mögé, vagy üljünk rá, és a vérkeringés máris beindul.

Fontos információk

Átmérő:
33 cm

Terhelhetőség:
150 kg

Anyag:
PVC

 

Paraméterek

Típus

Típus Párna

Tulajdonságok

Tulajdonságok Felfújható, Masszázs, Rehabilitációs
Anyag PVC

Maximum teherbírás

Maximális terhelhetőség 150 kg

Szín

Szín Fekete

Méret & súly

Magasság 6 cm

Átmérő

Átmérő 33 cm
Kód:  SPTkn1360
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2498851507416

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10