Oldal frissítése

Sharp Shape funkcionális heveder - rózsaszín

4,8 110 értékelés
12 290 Ft

Sharp Shape funkcionális heveder - rózsaszín

Az egyedülálló Sharp Shape rózsaszín erősítő készlet hatékonyan erősíti az izmokat a saját súly használatával. A készlet tartalmaz pántokat, csatokat és karabinereket, ennek köszönhetően bárhol és bármikor felszerelhető, és már kezdődhet is az egész testre kiterjedő edzés. A készlet ajtóra is felszerelhető. A számos különböző edzési lehetőségnek köszönhetően az izmokat szisztematikusan erősítheted és edzheted. A multifunkciós fitness eszköz segíteni fog neked az edzésben és az egyensúlyérzékedet is fejleszti.  

Legfontosabb jellemzői

  • Maximális kapacitása: 150 kg
  • Pánt hossza: 145-248 cm
  • Kompakt csomagban
  • Könnyű súly

Hogyan működik?

A test dőlésszögétől függ a terhelés intenzitása. Előnye, hogy minden izmot megmozgat a test természetes pozíciójában stabilan tartásának érdekében. A fém karabiner segítségével könnyen felcsatolható, a pánt hossza állítható (145-248 cm között). A kényelmet a kéz és láb számára kialakított hab markolatok biztosítják. A kompakt, könnyű készletet bárhová magaddal viheted. 

Eredetileg az amerikai hadsereg fejlesztette ki az eszközt a fizikai erőnlét fejlesztésére. Ma már pedig a mindennapi edzés része az eszköz top sportolók és fitness rajongók számára is. 

Paraméterek

Terhelhetőség

Teherbírás 150 kg

Kilincs

Ajtóra rögzítés Igen

Markolat anyaga

Markolat anyaga Habszivacs

Méretek

Heveder minimális hossza 145 cm
Heveder maximális hossza 248 cm

Szín

Szín Rózsaszín
Kód:  Mich03
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2491858507007
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10