Oldal frissítése

ROMET JOLENE 6.1

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROMET JOLENE 6.1

A(z) ROMET JOLENE 6.1 női kerékpár remek választás, ha hosszabb biciklitúrákat tervezel. Típusát tekintve ez egy mountain bike (MTB) kerékpár. Legfőképp mezei és erdei utakon érzi jól magát. A váz formája sportosabb testtartást enged, így az emelkedőknél a lábaink nagyobb erőt tudnak kifejteni és a súlyelosztás is sokkal jobb. A(z) Romet által megálmodott kerékpár összesen 21 fokozattal rendelkezik. A köpeny átmérője 26". Ezáltal ügyesen kormányozható és kellően mozgékony.

A(z) ROMET JOLENE 6.1 női kerékpár legfontosabb jellemzői

  • A(z) MTB kerékpár 21 áttételi fokozattal rendelkezik
  • A váz ellenálló alumínium-csövekből készült
  • Az MTB (mountain bike) kerékpár terepre a legjobb
  • Max. terhelhetőség: 90 kg
  • Kerékmérete: 26"
  • Rugós felfüggesztés
  • A(z) MTB kerékpár V-brake fékekkel rendelkezik
  • A(z) ROMET JOLENE 6.1 tömege: 14,6 kg

A(z) ROMET JOLENE 6.1 anyaga és menettulajdonságai

A váz alumínium felhasználásával készült. Erről az anyagról érdemes megemlíteni, hogy szinte súlytalan és nagyon tartós. Más fémekkel ellentétben a rozsdától sem kell félteni. A váz terhelhetősége: 90 kg. A(z) ROMET JOLENE 6.1 hagyományos rugós villával rendelkezik. Legnagyobb pozitívuma, hogy egyszerű és olcsó karbantartani. A villa rugóútja 80 mm, így kiválóan tompítja az apróbb úthibákból származó rázkódásokat. A(z) Romet kerékpárját kiváló V-fékekkel látták el.

Kód:  SPTro0840nad
Termékszám:  SPTro0840nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10