Oldal frissítése

Kerékpárok

A kerékpár közlekedési és szórakoztató eszköz egyaránt. Gyors és környezetbarát közlekedési mód. A kiválasztásánál nagyon fontos szempont a kerékpározás stílusa és a pontos vázméret megválasztása.

Folytatás
Paraméterek módosítása
415 termék

Kerékpárok

Manapság a kerékpároknak számtalan fajtája létezik. A váz méretén kívül elsősorban abban különböznek, hogy milyen felületre és utakra tervezték őket. Gyártanak elektromos kerékpárokat , gyermek kerékpárokat , hegyi kerékpárokat (mountain bike), cross kerékpárokat , országúti kerékpárokat, összecsukható kerékpárokat , városi kerékpárokat vagy éppen túra kerékpárokat. Természetesen kerékpár vásárolható mindkét nem számára, illetve gyermekeknek is. Vásárolj kerékpárt online otthonod kényelméből, és válogass gond nélkül minőségi kerékpárok közül: Agogs , Focus , Felt , Kalghoff , Amulet, Strida, Tern vagy Alltoys.


Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20