Oldal frissítése

Ritot Watch

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Ritot Watch

Az első óra találták több ezer évvel ezelőtt. Azóta fejlesztés órát ment, amíg el nem érte a karóra. Jelenleg, az innovatív él egy árvíz az új technológiák, amelyek maguApproxan foglalják az intelligens karóra. De ezek mind nagyon hasonlóak. A fordulópont ebben a hasonlóság és fitness karóra egy Ritot Watch. Ezek azok hírnöke egy új korszak az intelligens hordható technológia, amelyben a kijelző feleslegessé válik, és helyére egy miniatűr pico-projektor, hogy minden adatot tükröződik a csuklóján. 

Legfontosabb jellemzők

  • Watch Ritot jelentik a jövő az intelligens órák
  • ehelyett jeleníteni az órát fel van szerelve pico-projektor, amely projektek információkat a csuklóján
  • A keskeny megjelenés, hogy lesz egy szemet gyönyörködtető divatos kiegészítő
  • pico-projektor keresztül aktiválható egy gomb, vagy csak kezet
  • párosítani az óra egy okos telefon szolgálja a Bluetooth 4.0
  • néma rezgő jelzést nézni a bejövő SMS, e-mail, frissítse a szociális hálózatok, vagy a hívásjelzés
  • Mobil alkalmazások meg lehet változtatni a színét a vetítési
  • vezeték nélküli monitor tevékenységek számolja a megtett lépéseit, a távolság és az elégetett kalóriákat

Watch projektor

Hogy kitűnjön a tömegből, nézik, hogy az, ami biztosan segít. Első pillantásra úgy néz ki, mint egy elegáns karkötő, hogy lesz a tökéletes divat kiegészítő. De ha azt akarjuk, hogy ellenőrizze az aktuális időt, a keresési képernyőn, vagy számlap teljesen hiábavaló. Órák valójában ellátott pico-projektor, amely bekapcsolja a csuklóját a kijelzőn.Abban a projektor körül rávetül a csuklóján információkat az órát a jó képminőség és fényerő. Órák van egy gomb, amely aktiválja az ideiglenes (10 másodperc), vagy állandó idő kijelzés.

Több, mint idő jelzése

A funkció ez az óra még messze nincs vége, hogy elmondtad időben. A csuklóján lehet felfedezni információt ki hívja, vagy írjon SMS emlékeztető egy fontos találkozón, a riasztások a bejövő e-mail vagy egy üzenetet a szociális háló, a naptár és még sok más. Az új értesítési figyelmeztet néma rezgés, amíg lehet tagadni egy csuklómozdulattal. Az a tény, hogy a közlemény jelent meg a csuklóján, akkor eldöntheti, hogy alkalmazásával Ritot futó operációs rendszer iOS, Android és Windows Phone. Párosítani a mobiltelefon az óráját fogja használni a Bluetooth 4.0.

Színének megváltoztatása a vetítési

Ha megunta az azonos színű a tervezett információ, egyszerűen megváltoztathatja egy kattintással a telefon kijelzőjén. Alkalmazások Ritot megengedi válogatott több mint húsz különböző színeApproxen. Ahhoz, hogy fitt maradjon, van egy vezeték nélküli karóra tevékenység monitor, amely számolja a megtett lépéseit, az intézkedés a teljes megtett távolságot és az elégetett kalóriákat. Ha az óra érintkezhet vízzel, ne ess kétségbe, a vízálló kivitel, hogy megvédje.

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth

Funkciók

Sporttevékenységek Fitnesz
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Kalóriaszámítás
Kód:  RITOT1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10