Oldal frissítése

RDX Sports Pro rózsaszín

Kiegészítők a termékhez

RDX Sports Pro rózsaszín

Gondjaid vannak a nehezebb súlyok megfogásával? Akkor a praktikus RDX Sports emelőheveder perfekt megoldást jelent, mely segítségével növelhető az edzési teljesítmény. Ez a segédeszköz nem pusztán profi sportolóknak ideális, de kezdők számára is. Az emelőszalag nagyszerűen alkalmas a has, a hát és más területek erősítésére. Elég felraknod a csuklódra, a szabad végét rátekerned a súlyzórúd köré és rögvest elkezdhetsz edzeni. Emellett erősen megtámasztja a csuklót és megelőzi az alkar izmainak idő előtti kimerülését. Színe rózsaszín. Pamut alapanyagból készítették. A kiváló minőségű RDX Sports emelőpánt típusa: női. Ez a modellvariáns univerzális méretű, azaz pontosabban 15 cm szélességű és 0,3 cm hosszú.

RDX Sports Pro rózsaszín főbb tulajdonságai

  • A nagyon hasznos RDX Sports emelőpánt a markolás erősítésére szolgál, és ezáltal lehetővé teszi a nagyobb súllyal való edzést
  • Az emelőszalag egy elterjedt fitnesz segédeszköz
  • Színkivitel: rózsaszín
  • Pamut alapanyagból gyártották
  • 15 cm széles és 0,3 cm hosszú
  • Rendeltetése: női

Paraméterek

Típus

Típus Szalag
Típus Női

Szín és anyag

Szín Rózsaszín
Anyag Pamut

Méretek

Hossz 0,3 cm
Szélesség 15 cm
Méret Univerzális
Kód:  SPTtrh006
Termékszám:  5054421904909

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10