Oldal frissítése

Puma Evo Teljesítmény 3.3 FG-glo rózsaszín és biztonság méretét. 7

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Puma Evo Teljesítmény 3.3 FG-glo rózsaszín és biztonság méretét. 7

Cipő minden focista legyen jó minőségű, valamint a maximális kényelmet. Férfi labdarúgó Puma Evo Teljesítmény 3,3 FG magára a figyelmet még az eredeti design, de a legfontosabb az, hogy a gyakorlatiasság. Kerek csap lehetővé teszi az azonnali gyorsulást és nagyobb mozgékonyságot, GripTex csúszós anyagot a teljes felületen a lábfej ismét segített jobb irányítást a labdát. A sportcipő extra lábtámasz kiváló és összességében ez egy nagyon kényelmes megoldás.

legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes férfi labdarúgó szilárd természetes felszínek
  • Kerek rögzítő csapok egyedi gyorsulás
  • GripTex csúszásmentes anyagból jobb labda kontroll
  • Maximális komfortot nyújtja a lábnak
  • Felső felső műbőr és mikroszálas Adaptlite
  • Az eredeti vizuális szempontból

Kiváló minőségű anyagok és egyedi design

Felső férfi csizma Puma Evo Teljesítmény 3,3 FG készült kiváló minőségű anyagok, és műbőr és mikroszálas Adaptlite. Minden labdarúgók mellett az első látásra az egyedi design, mert minden cipő másképp néz ki. Ha kerestek esztétikailag érdekes stopli, melyek alkalmasak szilárd felületek természetes, amit csak találtam. Mielőtt ezt például. Mario Balotelli "Cesc" Fabregas Olivier Giroud!

Paraméterek

Típus

Cipő típusa Focicipő
Kód:  SPT6963
Termékszám:  4056205074373
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15