Oldal frissítése

PUMA

PUMA

PUMA: Gyorsaságra tervezve

A PUMA a világ egyik vezető sportmárkája, amelynek több mint 70 éves fennállása alatt sikerült hagyományt teremtenie a bolygó leggyorsabb sportolóinak szánt termékek gyártásában és tervezésében. A PUMA a sport inspirálta életstílushoz kínál termékeket. A teljesítményre helyezi a hangsúlyt olyan kategóriákban, mint a futball, a futás, a fitnesz, a kosárlabda, a golf vagy a motorsport.

PUMA futballcipő

Adrenalin

A PUMA új dinamikus futball cipő kollekciója a Chasing Adrenaline, amelytől fürgébbé válhatsz, gyorsabban reagálhatsz és mindent beleadhatsz a játékba. A Chasing Adrenaline futball cipő kollekció növeli az izgalom és az adrenalin érzését minden meccs alatt.

Megállíthatatlan sebesség

A PUMA forradalmian új futball cipője, a PUMA ULTRA úttörő innováció, amely páratlan sebességet biztosít a futballpályákon. Az exkluzív technológiájú MATRYXEVO® szoros kapcsolatot biztosít a cipő és a lábfej között, ugyanakkor kivételes alátámasztást nyújt az egész lábfejnek. Ráadásul különösen könnyű.

PUMA futball cipő
PUMA Future

Tökéletes kontroll

A PUMA FUTURE kötött felsőrésze futball cipőhöz NETFIT technológiával, valamint a könnyű RAPIDAGILITY talp és a GRIPCONTROL Pro  felső réteg a legmagasabb stabilitást, maximális tartósságot és tökéletes labdakontrollt biztosít a játékosok számára.

Paraméterek módosítása
363 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05