Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Powerball 280Hz Classic Blue

4,7 18 értékelés
11 890 Ft

Powerball 280Hz Classic Blue

Szórakoztató az edzés az innovatív Powerballal, ami az egyik legjobb minőségű termék a piacon. Nagyszerű, mint egy teniszlabda, és tökéletesen illeszkedik a kézbe. Nem kell drága konditerembe járnod és izzadnod a súlyok emelgetésével. Köszönhetően a bonyolult rendszerű giroszkópnak és a 18.000 rpm fordulatszámnak, a kezedben nehéz ellensúly van. Munka, tévénézés, vagy újságolvasás közben is kényelmesen gyakorolhatsz.

Legfontosabb jellemzői

  • Kifinomult giroszkóp rendszer
  • kompakt méretek
  • fordulatszáma 18,000 fordulat
  • 50 típusú súlyzót vált ki
  • Erősíti a csuklót, alkart, bicepszet, tricepszet és mellizmokat

Mi benne a mágia?

Az alap a giroszkóp funkció. A belsejében egy gömb forog egy tengely körül, amelynek végei össze vannak kötve egy acél gyűrűvel, és a körkörös mozgások miatt pörög. A nagy sebességnek köszönhetően a labda egyensúlyban marad,  így erőt fejt ki a kezedre. A gyors centrifugális erő több mint 16 kg súlynak felel meg.

Rehabilitáció

A megfelelő használat is fontos a fejlődéshez. A termék tökéletesen megfelel azok számára, akik olyan munkaterületen dolgoznak, ahol többnyire a kezüket használják (például számítógéppel). Hatása már néhány hetes használat után érezhető. Használata testreszabható. Csak állítsd be, hogy melyik izomcsoportot szeretnéd megdolgoztatni, valamint az edzés időtartamát és máris olyan területet dolgoztathatsz meg és annyira, ahogy te akarod!

Versenyezz másokkal

A Powerballhoz sebességmérő is vásárolható. Versenyezz a munkatársaiddal, családi vagy baráti körben, hogy kinek van a legügyesebb keze. A számítógép 6 funkciót kívál: aktuális, átlagos vagy maximális elért sebesség. Nagyon fontos, hogy egy bizonyos sebességet legalább 20-30 másodpercig megtartsunk a maximális hatás érdekében.

Szinte bárhol erősít

Az egész karodon edzheted az izmaidat. Csukló, alkar, bicepsz, tricepsz és még a mellizmok is megedződhetnek ezzel a mágikus labdával. A Powerball több millió elégedett vásárlóval rendelkezik. 50 típusú súlyzót tud helyettesíteni, így bárhova magaddal viheted az edzést!

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Max. forgási sebesség 18 000 ford/perc
Max. terhelés 16 kg
Anyag Műanyag

Szín

Szín Kék
Kód:  SPTkn0340
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060109201512

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15