Oldal frissítése

Powerball 250Hz Pro Blue - kék

4,3 121 értékelés
10 490 Ft

Powerball 250Hz Pro Blue - kék

Erősítsd karjaid egy új, szórakoztató módon az innovatív Powerball segítségével! Teniszlabdával megegyező méretének köszönhetően kényelmesen elfér mindenki kezében. Nem kell többé drága edzőterembe járnod és izzadnod súlyemelés közben. A kifinomult giroszkóp rendszer és az 15 000 fordulat / perc sebesség nagy ellensúlyt vált ki gyakorlás közben. A Powerball lehetővé teszi, hogy kényelmesen, tévénézés, újságolvasás közben vagy akár munkába menet végezz testedzést.

Hogyan működik?


Az alapelv a giroszkóp funkciója. Olyan gömbök találhatók belül, amelyek a tengely körül forognak, és amelyek végei az acélgyűrűhöz kapcsolódnak, amely forgásának eredményeképp ezek a gömbök körkörös mozgást végeznek. A nagy sebesség miatt a labda képes egyensúlyban maradni, s így nyomást gyakorolni a kezedre. Gyors forgás esetén akár 15 kg erőt is képes kifejteni.

Kezdő lépések


Az egész karodat izmosíthatod. Csukló, alkar, bicepsz, tricepsz, vagy akár mellizmok, s ehhez csupán erre az egy labdára van szükséged. A Powerball már több millió elégedett embert tudhat maga mellett. Ezt az akár 50 súlyzót is helyettesítő eszközt bárhová magaddal viheted és használhatod, amint kedvet kapsz az edzéshez.

Versenyezz másokkal


A Powerball beépített sebességmérővel rendelkezik. Versenyezz a munkatársaiddal, barátaiddal vagy a családoddal! A sebességmérő hat funkciót kínál, beleértve az aktuális, az átlagos, illetve a maximális sebességet. Azonban fontos, hogy legalább 20-30 másodpercig tartsd a sebességet a maximális hatás érdekében.

Élvezd a rehabilitációt


A Powerball nem csak erősíti, hanem rehabilitálja is az izmokat. Éppen ezért ideális azok számára, akik olyan iparágakban dolgoznak, ahol leginkább a kezük van használatban (például számítógépen). Már néhány hét használat után érezhető az ízületi fájdalmak csökkenése. Azt is kiválaszthatod, hogy melyik részt szeretnéd nyújtani, valamint beállíthatod a gyakorlás hosszúságát a saját állapotodnak és igényeidnek megfelelően.
Paraméterek és specifikációk:
Modell: 250 Hz, kék háttérvilágítással, számítógépes sebességgel (Accura V2.0)
Maximális sebesség: 15000 rpm
Erőállóság: legfeljebb 15 kg
Méretek: átmérő 70 mm
A csomag tartalma:
Powerball
2 indítózsinór (egy rövid edzés után a Powerball kézzel is forgatható)
Cseh kézikönyv

Paraméterek

Tulajdonságok

Max. forgási sebesség 15 000 ford/perc
Max. terhelés 15 kg
Átmérő 75 mm
Anyag Műanyag

Funkció

Funkció Számláló

Szín

Szín Kék
Kód:  ZP002a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060109200133

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20