Oldal frissítése

Patriot FUEL iON mágneses töltés Pad

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Patriot FUEL iON mágneses töltés Pad

Töltés Pad Partiot FUEL ion vezeték nélküli töltés mobiltelefonok elegáns design és a kompakt méretek nagyszerű megoldás otthoni vagy irodai utak. Je plně kompatibilní se smartphony Samsung Galaxy S4, Apple iPhone 5/5S, iPhone 6, Galaxy S5 a Galaxy Note 3, které jsou opatřeny pouzdrem FUEL iON. Ez szükségtelenné teszi állandó dugulás és kihúzza a töltőkábel. Rögzítés hűség a támogatás révén biztosítható egy nagyon erős neodímium mágnes, amely lehetővé teszi, helyét a telefon bármilyen szögben.Kínál jóval hatékonyabb, mint a konkurens töltés töltési technológia, így van egy telefon teljes kapacitással fáklyák ugyanabban az időben, mint te, ha a töltés keresztül szabványos kábel. Nabíječka je vybavena ochranou proti přepětí.
Műszaki adatok:

  • Meghatározó a Samsung Galaxy S4, Apple iPhone 5 / 5S, iPhone 6, Galaxy S5, Galaxy Note 3, amely biztosítja ház FUEL iON
  • Tömeg 156 g
  • Méretek 10,1 x 10,1 x 1,1 cm
  • Output mágneses töltés csatlakozó, 1A / 5V
  • Micro USB bemenet


 

Paraméterek

Méret

Szélesség 101 mm (10,1 cm)
Magasság 11 mm (1,1 cm)
Mélység 101 mm (10,1 cm)

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 1 A

Tömeg

Tömeg 156 g
Kód:  DP852e
Termékszám:  PCGDP

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20