Oldal frissítése

Patriot

Patriot banner

Ismerd meg a Patriot termékeit

A Patriot márkát 1985-ben alapították a napsütötte Kaliforniában, pontosabban San Franciscóban, és a DRAM-októl kezdve az SSD-ken át a flash meghajtókig mindenféle csúcskategóriás adathordozó terméket kínál. A Patriot emellett egyedülálló Viper Gaming termékcsaládot is kínál, amelyet kifejezetten az igényes játékosok számára terveztek, akiknek nagy teljesítményre és maximális megbízhatóságra van szükségük. A Patriot termékeinek népszerűségét jól bizonyítja, hogy Európában, Ázsiában, Afrikában, Észak-Amerikában, Latin-Amerikában és a Közel-Keleten is elérhetők.

Patriot SSD

Patriot - a minőség és a megbízhatóság az első

A Patriot vállalat büszke az egyedi és innovatív Patriot Viper termékekre, amelyek szinte minden gamer számára alkalmasak. A prémium minőség, a fejlett technológia és a megbízhatóság révén a Viper csúcsminőségű hardvert kínál, kiváló ár/teljesítmény aránnyal, amely garantálja a legjobb játékkörülményeket, függetlenül attól, hogy mivel játszol. A Patriot DRAM-memóriái és SSD-meghajtói nem csak a játékokban, hanem a személyi vagy munkahelyi számítógépekben is érezhető javulást eredményeznek.

Patriot Viper SSD meghajtók

A Patriot és Patriot Viper SSD-k nagy kapacitású tárhelyet kínálnak villámgyors olvasási és írási sebességgel, valamint megbízhatósággal bármilyen kihívást jelentő környezetben. A Patriot SSD-k különösen magas hatékonyságukkal tűnnek ki, ezáltal garantálják a csúcsteljesítményt bármely munkaállomás számára, míg a Viper SSD-k különösen a gamerek és a kompromisszumok nélküli teljesítményt kereső tech-rajongók számára kedveznek, kiváló átviteli sebességüknek köszönhetően.

Patriot Viper SSD
Patriot RAM memória

Patriot Viper RAM memória

Hihetetlen teljesítmény, minőség, alacsony energiafogyasztás, illetve hosszú élettartam - a Patriot DDR4 és DDR5 memóriák előnyeit minden felhasználó és gamer könnyedén megtapasztalhatja. A személyi számítógépek vagy munkaállomások minden eddiginél hatékonyabbak lesznek a Patriot RAM-nak köszönhetően, míg a gamer PC-k a Patriot Viper RAM-nak köszönhetően a legigényesebb játékokban is csúcssebességgel és megbízható teljesítménnyel fognak működni.


Paraméterek módosítása
125 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05