Oldal frissítése

Nikl Úszó bojli Extasy rózsaszín 50 g

Nikl Úszó bojli Extasy rózsaszín 50 g

Az ún. pop-up (lebegő) bojli egy jól bevált pontycsali. Használható különállóan, illetve süllyedő bojlival együtt, hóember szereléken. Bedobást követően a pop-up bojli az iszapból kiemelkedve fejti ki csalogató hatását. Ez az újdonság azokon a nehéz terepeken is eredményességet garantál, ahol sűrű az aljnövényzet. Ezenkívül a kiváló Nikl Úszó bojli Extasy rózsaszín 50 g bírja az apróhalak rohamát.

Az általunk kínált Nikl Úszó bojli Extasy rózsaszín 50 g kemény dobozban kapható, melynek köszönhetően hosszú ideig megőrzi frissességét, sőt a szállítása is könnyű. Ezáltal bármilyen horgásztúrán veled lehet számos egyéb pop-up bojli társaságában.

A kiváló Nikl Úszó bojli Extasy rózsaszín 50 g lebegő bojli alapvető jellemzői

  • Használható külön vagy süllyedő bojlival, pellettel kombinálva
  • Azokon a helyeken is sikert garantált, ahol a pontyok már kiismerték a hagyományos csalikat
Kód:  NJVR000110
Termékszám:  NJVR000110
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05