Oldal frissítése

Muc-Off E-bike Essentials Kit

Leárazás -3 %
17 990 Ft 18 590 Ft

Muc-Off E-bike Essentials Kit

A Muc-Off E-bike essentials kit készletet kifejezetten az elektromos kerékpárok felületének tisztítására és védelmére tervezték. Tartalmazza a kerékpártisztító MUC-OFF NANO TECH BIKE CLEANER-t, a MUC-OFF BIKE PROTECT kerékpárfelület-védő terméket, a MUC-OFF BIO DEGREASER lánctisztítót, a MUC-OFF EBIKE CERAMIC DRY LUBE láncolajozót, a MUC-OFF EXPANDING MICROCELL SPONGE mosószivacsot, valamint a MUC-OFF CLAW BRUSH kazetta- és fogaskerékkefét. A teljes készletet az elektromos motorok teljesítményének javítására tervezték.

A Muc-Off E-bike essentials kit tisztító készlet legfontosabb jellemzői

  • Tisztító készlet az elektromos kerékpárok felületének tisztításához és védelméhez
  • Tartalmaz kerékpártisztítót, kerékpárfelület-védőt és lánctisztítót egyaránt
  • A készletből nem hiányzik a láncolajozó, a tisztító szivacs, valamint a kefe a kazettákhoz és a fogaskerekekhez sem
  • A Muc-Off E-bike essentials kit tisztító készlet javítja az elektromos motorok teljesítményét
  • Tökéletesen tisztítja a kerékpár felületét és annak egyes részeit

A Muc-Off E-bike készlet tökéletesen tisztítja a kerékpárt

A MUC-OFF NANO TECH BIKE CLEANER tisztító a nanotechnológián alapul. Hihetetlen tisztító hatást biztosít, ugyanakkor megvédi az olyan felületeket, mint a szén, az elox vagy a króm. Tökéletesen tisztán tartja az egész kerékpárt. A MUC-OFF BIKE PROTECT készítményt rendkívüli diszpergáló hatása jellemzi. Nagy arányban olajbázist tartalmaz, így kerékpárok mosására is szintén használható. A víz- és nedvességmaradványokat is képes kiszorítani, és megelőzi a felületi korróziót. A MUC-OFF BIO DEGREASER viszont a kerékpárláncok tisztítására szolgál, és biológiailag lebomló.

A Muc-Off E-bike essentials kit egy nélkülözhetetlen készlet minden e-bike-versenyző számára

A Muc-Off E-bike essentials kit tisztító készlet tartalmazza a MUC-OFF EBIKE CERAMIC DRY LUBE terméket is, amely kerámia nanorészecskéken és bór-nitrid vegyületeken alapul. Alacsony súrlódást biztosít az elektromos kerékpár láncok számára száraz és poros éghajlati körülmények között egyaránt. A MUC-OFF EXPANDING MICROCELL SPONGE egy kiváló minőségű mikrocellás mosószivacs, amely vízzel érintkezve növeli a térfogatát. A készlet tartalmazza a MUC-OFF CLAW BRUSH kefét is, amely ideális a szűkebb helyekre, kazettákon, váltókon vagy láncokon való használatra egyaránt. 3 kefefejjel rendelkezik, amelyek különböző hosszúságú merev sörtékből állnak. AMuc-Off E-bike essentials kit tisztító készlet egyszerűen nem hiányozhat egyetlen e-bike versenyző felszereléséből sem.

A készlet tartalma:
1× MUC-OFF NANO TECH BIKE CLEANER kerékpár tisztítószer
1× MUC-OFF BIKE PROTECT készítmény
1× MUC-OFF BIO DEGREASER lánctisztító 
1× MUC-OFF EBIKE CERAMIC DRY LUBE lánc kenőanyag
1× MUC-OFF EXPANDING MICROCELL SPONGE mosószivacs
1× MUC-OFF CLAW BRUSH kazettákhoz és fogaskerekekhez


Kód:  SPTmuc0018
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5037835211139

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10