Oldal frissítése

Muc-Off

Muc-Off banner

Muc-Off: Hogy a kerékpárosok egy jót pedálozhassanak

Minden egészen 1991-ben kezdődött, amikor Rex és Marilyn Trimnell kerékpáralkatrészek tervezésébe és gyártásába kezdtek. De ez nem volt elég Rex Trimnellnek. Ezért úgy döntött, hogy megérti a felületaktív anyagok technológiáját, és létrehozta a nanotechnológián alapuló rózsaszín tisztítószert. De a Muc-Off sosem alszik. Még mindig innovatív termékek gyártásával foglalkozik a kerékpárok ápolásához. A Muc-Off a legjobb versenyzők által választott közkedvelt márka. Ezek a sportolók a Muc-Off-ot használják, hogy a csúcson maradhassanak. És éppen ezért most már egy kicsit többet találsz kínálatunkban, mint csupán az eredeti rózsaszín tisztítószert. A Muc-Off tehát kenőanyagokat, védőspray-ket, tisztítószereket, különféle kiegészítőket és tartozékokat is kínál maga a kerékpár és a kerékpárosok számára egyaránt. Még saját funkcionális ruházati termékcsaládot is kínálnak.

Muc-Off kerékpár tisztító készlet

Rendkívül hatékony Muck-Off kerékpár tisztítók

A Muc-Off márka világelső a kerékpáros vegyszerek gyártásában és fejlesztésében. Egyszerűen fogalmazva, egy tiszta kerékpár jobban gurul és tovább kitart. A rendszeres tisztítással csökkenthetjük a mechanikai sérülések valószínűségét és a drága pótalkatrészek beszerzésének szükségességét – így hosszú távon pénzt takaríthatsz meg! Sár és szennyeződés nélkül a kerékpárod nem csak gyorsabb, de csendesebb is lesz. A Muc-Off azonban sosem feledkezik meg az ökológiáról, így a legendás „rózsaszín” (Nano tech bike cleaner) teljes mértékben biológiailag lebomló.

Muc-Off védelem nem csak a kerékpár újszerű megjelenéséért

A kerékpárvédő készítmények rendszeres alkalmazása kerékpárodon hatékony védőréteget hoznak létre, amely megakadályozza például a rozsdásodást. Ez is segít a szennyeződések taszításában és a szennyeződések lerakódásának megakadályozásában. A mosás ezután sokkal könyebb és gyorsabb lesz  – ami több pedálozást és kevesebb takarítással töltött időt jelent! A kerékpárod úgy fog kinézni, mintha csak most gördült volna le a gyártósorról. A védő készítmények segítenek eltávolítani a tökéletlenségeket és kisebb karcolásokat mind a vázon, mind az egyes alkatrészeken.

Muc-Off kerékpár védelem
Muc-Off kerékpárlánc kenőanyag

Muc-Off kenőanyagok a kerékpár még simább működése érdekében

A világ legjobb kerékpárosai a Muc-Off-ot éppen a kiváló minősége és innovatív megközelítése miatt használják. A világbajnokok minden kerékpáros kategóriában számíthatnak kenőanyagainkra. A kenés nem nagy tudomány. Ennek ellenére nem tudod mit tegyél? Íme egy rövid útmutató. Mindig tiszta és száraz láncot kenj be! A legegyszerűbb a lánc alsó felét belülről bekenni. Cseppents egy cseppet minden egyes láncszemre. Amikor befejezted a kenést, néhányszor forgasd át a pedálokat, hogy a kenőanyag a lánc minden részébe bejusson.

Paraméterek módosítása
56 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05