Oldal frissítése

Muc-Off Bike Care Essentials KIT

4,8 4 értékelés
15 990 Ft

Muc-Off Bike Care Essentials KIT

A Muc-Off Bike Care Essentials KIT kerékpárápoló készlet az alapvető mosáshoz és konzerváláshoz

A Muc-Off Bike Essentials Cleaning Kit készlet az alapvető mosáshoz és konzerváláshoz segít a biciklidet tökéletes állapotban tartani. Része a Nano Tech Bike Cleaner, amely megbízhatóan tisztítja meg még az érzékeny felületeket is, anélkül, hogy káros anyagokat tartalmazna. Megtalálod benne a Bike Spray-t is, amely hosszú távú védelmet nyújt a kerékpár egyes részeinek, többek között a korrózió ellen. Tartalmaz továbbá egy kiváló minőségű Wheel&Component Brush kefét és egy mosószivacsot.

Nano kerékpár tisztítószer

A Muc-Off Nano Tech Bike Cleaner egy modern tisztítószer, amely valódi forradalmat jelent a professzionális kémia területén. Összetétele nanorészecskéken alapul, amelyek minimális méretüknek köszönhetően könnyen és gyorsan áthatolnak a szennyeződésen. Ezután molekuláris szinten eltávolítják a felületről.

Felületvédelem a korrózió ellen

A Muc-Off Bike Protect hihetetlen diszperziós hatásának köszönhetően védelmet nyújt a kerékpár felületének. Magas olajbázis-tartalmának köszönhetően tökéletes termék a kerékpár mosása utáni használatra, mivel kiszorítja a víz és a nedvesség maradványait, és hosszú távú megelőzésként hat a felületi korrózió ellen.

Kefe a felnik tisztítására

A Muc-Off Wheel & Component Brush a felnik, küllők, kerékagyak és fékrendszerek egyszerű tisztítására szolgál.

Minőségi szivacs mosáshoz

A Muc-Off Expanding Microcell Sponge egy kiváló minőségű mikrocellás szivacs a kerékpár minden részének mosására. Vízzel érintkezve megnöveli a térfogatát, ami javítja a mosás közbeni kezelhetőséget.

A Muc-Off Bike Care Essentials KIT legfontosabb jellemzői

  • Készlet alapvető mosáshoz és konzerváláshoz
  • Az érzékeny felületek megbízható tisztítása
  • A kerékpár egyes részeinek hosszú távú védelme
  • Ajándékcsomagolás
  • A készlet tartalma: nano tisztítószer, kerékpár felületvédő szer, kefe a felnikre, minőségi mosószivacs

Paraméterek

Funkciók

Funkciók száma 1
Kód:  MUCK024
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5037835936001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20