Oldal frissítése

McDavid Cross CompressionTM Shorts Black L

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

McDavid Cross CompressionTM Shorts Black L

Kompressziós rövidnadrág exkluzív McDavid Cross Compression technológiával, amely azon taping technikák imitálása révén tartja melegen és egyúttal stabilizálja az izmokat, amelyeket például atlétikában és más sportokban tevékenykedő edzők is használnak. Az ilyen technológiával rendelkező ruha viseletével megelőzhető a hátsó comb- és ülőizmok kellemetlen sérülése. Csipőhajlító izmok sérülése esetén a sort meleg kompressziós kötésként is használható.
A rendkívül ellenálló és egyben légáteresztő anyag tökéletesen a testhez simul, ám az nem korlátozza viselőjét a mozgásban. A hDc Moisture Management Technology (nedvesség vezérlő technológia) a testhőmérséklet szabályozását az optimális nedvesség szállítással, illetve a fokozott légáteresztéssel biztosítja, amely végeredményként szárazság érzetben nyilvánul meg. A hat szálas lapos erősítés növeli a varrások és szegélyek tartósságát.
Szín:
Fekete
Anyaga:
80% Nylon, 20% Elasztán
Méret (derékbőség)
L (85 - 95 cm)

Paraméterek

Méret

Méret L
Kód:  SPT2205
Termékszám:  29369108233

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05