Oldal frissítése

MATRIX T3xe

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

MATRIX T3xe

A Matrix T3xe professzionális futópad lehetővé teszi, hogy a fizikai állóképességedet hatékonyan növelhesd az otthonod kényelmében. Maximális terhelhetősége 182 kg. Rendkívül rugalmas futófelülete 152 x 51 cm, melynek magassága 19 cm. Mozgásod során teljes kényelmet biztosít számodra, hála a Dynamic Control Systemnek. Intelligens vezérlőpanele képes kiértékelni az adatokat, ez által a motor teljesítményét ideálisra hangolja. Működése energiatakarékos, a motor teljesítménye 4,2 LE. A használat közbeni biztonságot a top of line Deck biztonsági öv rendszer garantálja. Burkolata masszív és erős, ellenáll a sérüléseknek, és ez által hosszú élettartamot biztosít.

Legfontosabb jellemzők

  • Professzionális futópad a legmagasabb kényelemmel ellátva
  • Dinamikus irányítási rendszer
  • Energiatakarékos motor
  • Hosszú élettartam
  • Intuitív működés
  • LCD érintőképernyős FitTouch technológia
  • VistaClear technológia az igazán jó képminőségért
  • Online beállítási lehetőségek

T3xe futópad és intuitív kezelhetőség

A Mátrix platform egy nagyon felhasználóbarát kezelőpanel. Segítségével könnyedén állíthatsz be egyéni edzéseket, majd ezek végrehajtása után a kiértékelésében is segítséget nyújt. Ezen túlmenően lehetővé teszi, hogy megnézhesd az e-mailjeidet, kapcsolódhatsz a közösségi médiafelületekhez, online TV–hez, de akár a YouTube-hoz is. A 41 cm-es LCD érintőképernyős kijelzője könnyen kezelhető a FitTouch technológiának köszönhetően. A tökéletes képminőséget pedig a VistaClear technológia garantálja. Kompatibilis az iPod-okkal, a legtöbb okos telefonnal és okos eszközzel, amik a piacon megtalálhatóak. Az online szolgáltatásoknak köszönhetően az eszköz működése távolról is figyelemmel kisérhető.

 

 

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 173 kg

Típus

Típus Motoros

Maximális sebesség

Maximális sebesség 20 km/h

Teljesítmény

Motorteljesítmény 4,2 HP (3 131,94 W)

Teherbírás

Terhelhetőség 182 kg

Általános méretek

Szélesség 85 cm
Magasság 142 cm
Mélység 215 cm
Kód:  SPTif0262
Termékszám:  T3xe
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20