Oldal frissítése

MATRIX S-Drive Performance Trainer futópad

Kiegészítők a termékhez

MATRIX S-Drive Performance Trainer futópad

Szeretsz konditerembe járni, hogy fejleszd a fizikai erőnlétedet, vagy a fitten tartás életed elengedhetetlen részét képezi? Szeretnéd kihívás elé állítani magad akár nagyobb igénybevételű edzésekkel is? Lehetsz hivatásos sportoló, vagy egyszerűen csak a mozgás szerelmese, ez a fitneszgép minden bizonnyal elkápráztat, és kielégíti az összes edzéssel kapcsolatos igényedet. A MATRIX készülék egyedülálló és sokrétű S-Drive rendszerével új és tökéletesen fitt testre tehetsz szert. Mivel a futópad nem rendelkezik motorral és elektronikával sem, bárhol felállíthatod, ahol csak szeretnéd.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy teherbírású, állítható hám
  • 2 rétegű Habasit ipari szalag
  • Hét fokos fix dőlésszög
  • Ideális az állóképesség fejlesztéséhez
  • Állítható ellenállású fékszerkezet
  • Minden irányban végezhető mozgást tesz lehetővé
  • Sebességkorlátozás nélkül: a felhasználó határozza meg
  • Hatékony edzéstípus

Minden szempontból tökéletes

Ez a futópad multifunkcionális és egyszerűen állítható futólappal és hét fokos fix dőlési szöggel rendelkezik, miközben a mozgás iránya és intenzitása is állítható, rendkívül hatékonnyá téve ezáltal az edzési folyamatot. A készülék ejtőernyős fékrendszerének köszönhetően még a hivatásos sportolók igényeinek is teljes mértékben eleget tesz. 

Dinamikus edzés

A felsőtest aktivitása egy igazi edzés elengedhetetlen részét képezi. A multifunkcionális, és egyszerűen állítható hám lehetővé teszi az S-Drive rendszer teljes körű kihasználását. Emellett a hám tökéletesen biztonságos, magas intenzitású edzést garantál. A gép további előnye, hogy minden irányban végezhetsz rajta mozgást: előre, hátra, oldalra, ahogy csak szeretnéd. A futólapot körbevevő keret gyors és biztonságos irányváltást biztosít.

Sprint vagy magas ellenállás

Az egyedülálló S-Drive rendszer hét fokos dőlésszögével valósághű ellenállás érhető el, amely az optimális fékrendszerrel együtt a legjobb feltételeket nyújtja az izmok és a dinamika fejlesztéséhez. A sprint mód vízszintesen, vagy emelkedőn is kiváló edzési forma. A hivatásos sportolók előszeretettel keresik az olyan gépeket, amelyek a nagyobb ellenállás érdekében ejtőernyős fékrendszerrel vannak ellátva. Ez az egyedi fékrendszer valósághű ejtőernyős fékezést imitál. A futópad segítségével bármikor, és bárhol edzhetsz, tekintet nélkül az időjárásra, vagy a zsúfolt konditermekre. Ne vacillálj a készülék megvásárlásán: még a magasabb ára ellenére sem fogod megbánni!

 

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 123 kg

Típus

Típus Mechanikus

Teherbírás

Terhelhetőség 182 kg

Általános méretek

Szélesség 88 cm
Magasság 150 cm
Mélység 195 cm
Kód:  SPTif0264
Termékszám:  S-drive

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05