Oldal frissítése

Lifelit TM-1005

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lifelit TM-1005

Formába szeretnéd hozni magadat, de nem szeretsz az edzőteremben edzeni? Azt szeretnéd, hogy minden egy helyen, ráadásul az otthonodban elérhető legyen? Ebben az esetben könnyű dolgod van, hiszen csak be kell szerezned a Lifetit TM-1005 futópadot, ami kifejezetten az egészséges életet élő emberek igényeire lett szabva. Válassz egyet az előre beállított programok közül, vagy hozz létre egyet a saját szájízed szerint, és kezdődhet is az edzés!

Legfontosabb jellemzők

  • Egyszerű sebességszabályozás (1-22 km/h)
  • Elektronikus megemelés (0-20%)
  • 8 pontos elasztomeres rezgéscsillapítás
  • LCD kijelző a pulzus, idő, távolság, sebesség és kalória kijelzésére
  • 99 darab előre beállított program
  • 3 darab, felhasználó által beállítható program
  • Pulzusvezérelt (HRC) program
  • Testzsír teszt
  • Egyszerű kezelhetőség és tárolás
  • Hangszórók és audio bemenet
  • Pohártartó és a ventilátor
  • Terhelhetőség: 150 kg

Széleskörű lehetőségek sportolásra

A nagyobb kényelem érdekében beállíthatod a futópad sebességét és dőlésszögét úgy, hogy minden igényednek megfeleljen. A praktikus LCD kijelző mindig ellát információval a pulzusodról, az eltelt időről, távolságról, sebességről és az elégetett kalóriákról. Választhatsz egyet a 99 előre beállított program közül vagy akár kiválaszthatod a speciális pulzusvezérelt (HRC) programot, amely automatikusan ellenőrzi a pulzusodat és úgy állítja be a futópadot, hogy a pulzusod mindig a kívánt érték körül legyen. Ezenfelül még megtalálható, három a felhasználó által módosítható program is. A futópad fel van szerelve egy belső ventilátorral is, ami lehetővé teszi a hosszabb edzéseket a futópad felmelegedése nélkül.

Élvezd az edzéseidet!

Mostantól sem az unalom, se a dehidratáltság nem akadályozhatja meg az edzésedet, hiszen a Lifetit TM-1005 fel van szerelve pohártartókkal az italok számára, valamint hangszórókkal a háttérzene biztosítása érdekében. Az audio bemenet segítségével könnyedén csatlakoztathatod az MP3 lejátszódat.

Erőteljes és könnyen tárolható

A készüléket működtető motor 3 (maximum 6) lőerő teljesítményre képes. Az egészségesebb sportteljesítményt a 8 pontos elasztomeres rezgéscsillapítás garantálja, aminek köszönhetően a futás kevésbé terheli meg a lábadat. A 131 × 46 centiméteres futófelület elegendő helyet biztosít a sportoláshoz. A készülék mozgatása vagy tárolása sem fog kellemetlen pillanatokat okozni, hiszen a hidraulikusan összecsukható kialakításnak és görgőknek köszönhetően a Lifetit TM-1005 mozgatása és tárolása gyerekjáték.

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 78 kg

Típus

Típus Motoros

Maximális sebesség

Maximális sebesség 22 km/h

Teljesítmény

Motorteljesítmény 3 HP (2 237,1 W)
Maximális teljesítmény 6 HP (4 474,2 W)

Teherbírás

Terhelhetőség 150 kg

Billenés típusa

Maximális dönthetőség 20 °

Általános méretek

Szélesség 81 cm
Magasság 130 cm
Mélység 182 cm

Csomagolás

Csomag része Olaj/kenőanyag, Szerszám összeszereléshez
Kód:  SPTsc0031
Termékszám:  4891223116748
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05