Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LIFEFIT gumiszalag 208x4.5x13mm, 7-16kg, rózsaszín

4,9 7 értékelés
2 490 Ft

LIFEFIT gumiszalag 208x4.5x13mm, 7-16kg, rózsaszín

Ha még nem próbáltad ki a gumiszalagos edzést, most lehetőséged van megismerni az előnyeit. A nagyszerű Lifefit erősítő gumiszalag optimális támogatás biztosít gyógytorna, kondíciójavító és erősítő edzés közben. Az ellenállást kifejtő gumiszalag a test tetszőleges részének biztonságos erősítését a sérülés veszélye nélkül, méghozzá a természetes mozgást használva. Az ellenállás által kifejtett erő 7 és 16 kg közötti értéket érhet el. A gumiszalag használata a rehabilitáció során jelentősen meggyorsítja a gyógyulást, egyben az izomzatot is erősíti, aminek köszönhetően rugalmasabb leszel és javul az egyensúlyérzéked.

A remek LIFEFIT gumiszalag 208x4.5x13mm, 7-16kg, rózsaszín termék kulcsfontosságú jellemzői

  • A kitűnő Lifefit erősítő gumiszalag rehabilitáció és tornázás közben is praktikus
  • A gumiszalag az összes testrész komplex megerősítés és megnyújtása miatt lett egyedülálló
  • Az ellenállás ereje 7 és 16 kg között mozog
  • Javítja az izmok erejét és megkönnyíti az ízületek munkáját
  • A nyújtóra készítették
  • Az erősítő gumiszalag 208 cm hosszú és 4,5 cm széles
  • A minőségi Lifefit erősítő gumiszalag rózsaszín színű

Praktikus segédeszköz tornázáshoz

A kitűnő Lifefit erősítő gumiszalag egy nagyon praktikus segítőtárs. Többfunkciós kiegészítő tornázáshoz a nyújtón, méghozzá otthoni körülmények között, fitnesz, rehabilitációs és oktatási intézményekben egyaránt. Más edzés előtti bemelegítésre is lehet használni. A remek Lifefit erősítő gumiszalag 208 cm hosszú és 4,5 cm széles. Kompakt méretei és alacsony tömege lehetővé teszik az egyszerű elhelyezést és tárolást, ami azoknak előnyös, akik korlátozott térrel rendelkeznek. A remek Lifefit erősítő gumiszalag rózsaszín színű.

Paraméterek

Szín

Szín Rózsaszín

Típus

Rendeltetés Húzódzkodáshoz

Ellenállás

Minimális ellenállás 7 kg
Maximális ellenállás 16 kg

Szélesség

Szélesség 4,5 cm

Hossz

Hossz 208 cm

Anyag

Anyag Gumi

Szín

Szín Rózsaszín
Kód:  SPTlfi010
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4891223151053

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20