Oldal frissítése

Lifefit Counter Rope

3,3 12 értékelés
2 890 Ft

Lifefit Counter Rope

Ha jobb állóképességre szeretne szert tenni, vagy csak szebb lábakra vágyik, netán olyan elfoglaltságot keres, amit otthonában is végezhet, akkor ezt a klasszikus sporteszközt Önnek találták ki! Az ugrálókötél nagyon sokféle képpen felhasználható kiegészítője a fitness, és légzési és az ízületeket megmozgató gyakorlatoknak!

A digitális számlálóval ellátott Lifefit Counter Rope megbízható információkkal szolgál az Ön által végzett teljesítményről. A PVC anyagú ugrálókötél teljes hossza 280 cm, amit könnyűszerré rövidebbre vehetünk. A habfogantyú formája lévén jól kézrefogható, és a belevezetett kötelet gyorsaságtól függően is jól megtartja. Egészségre nem káros anyagokból készült.

A kötél paraméterei:

  • teljes hossza 280 cm (rövidíthető)
  • anyaga: egészséges és nem mérgező pvc
  • ergonomikus kialakítású fogantyúk
  • digitális számlálóval méri teljesítményét

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Hossz

Ugrálókötél hossza 280 cm

Anyag

Anyag Műanyag

Tulajdonságok

Típus Hagyományos
Kód:  SPT5458
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4891223101386
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10