Oldal frissítése

Klarfit Paarafit

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Klarfit Paarafit

Élje át a professzionalizmus érzetét a saját otthonában, az irodában, utazásai közben egy hotelben vagy a parkban. Röviden, ezt az eszközt bárhol használhatja annak érdekében, hogy fitten tudja tartani magát. Ez a Klarfit Paarafit akasztható erősítő készlet bármilyen korban lévő nők és férfiak által egyaránt használható, hiszen mindenki képes saját maga által meghatározni az eszközzel történő edzés nehézségét. Ez a helytakarékos szerkezet minden háztartásban elfér a rendkívül alacsony tömegének köszönhetően, és könnyen hordozható. 

Legfontosabb jellemzők

  • Stabil fitnesz állvány, különböző láberősítő, karerősítő és hasonló gyakorlatok elvégzésre tervezve
  • Mindenki számára alkalmas
  • Finoman párnázott fogantyúk az edzés közbeni maximális kényelem biztosítása érdekében
  • Állítható akasztható erősítő készlet finoman párnázott fogantyúkkal a kéz és láb erősítésére
  • Egyszerű felépítés, stabil kerettel és acélcső vázzal

Edzés saját testsúllyal

Ezzel a sokoldalú eszközzel való edzés során a saját testsúlyát és a gravitációs erőt használhatja izmai erősítésére. Az elvégzett gyakorlatok nehézsége kizárólag Önön, és a saját testsúlyán múlik. A fitnesz álvány egyaránt alkalmas kezdők, haladók és profik számára is. 

Sokoldalúság és megbízható konstrukció

Az Klarfit Paarafit állvány segít az ereje, a hajlékonysága és az egyensúlya fejlesztésében. Intenzív gyakorlatok végzésével képes lesz javítani az állóképességét és felgyorsítani a zsírégetés folyamatát. Az erős, de könnyű szerkezetű, acélcsövekból álló és puha párnázott felületekkel ellátott állványt könnyű használat és rendkívül praktikus tárolhatóság jellemzi, amelyek egy remek edzőpartnerré teszik. Az eszköz össze- és felszerelése nagyon egyszerű a mellékelt használati útmutatónak köszönhetően.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Terhelhetőség

Teherbírás 120 kg

Kilincs

Ajtóra rögzítés Nem

Markolat anyaga

Markolat anyaga Habszivacs

Rögzítés

Elhelyezés Szabadon álló

Húzódzkodó hossza

Minimális hossz 21 cm
Maximális hossz 21 cm

Típus

Típus Szabadon álló
Kód:  SPTif1659
Termékszám:  4260457485386
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05