Oldal frissítése

Klarfit Black Core Equalizer

4,0 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Klarfit Black Core Equalizer

Minden saját testsúllyal dolgozó, lelkes fitnesz rajongó számára ajánljuk a Klarfit Black Core Equalizer alkalmazását. A két erős, 180 kg-os terhelési kapacitással rendelkező acél keret egyszerűen hordozható, így gyakorlatilag bárhol gyakorolhatsz a Klarfiton. Ideális mind beltérben, mind kültéri használathoz, és a gyakorlatok variálhatósága szinte végtelen. Guggolás, felülés, húzódzkodás, egyensúlyozás - mindezekkel az egész testet erősítheted a Klarfit Black Core Equalizer-en. A gyakorlatok intenzitását és nehézségét saját magadnak állíthatod be, így tehát különböző korcsoportoknak,  kezdőknek és haladóknak egyaránt alkalmas.

    

A Klarfit Black Core Equalizer tornakorlát  legfontosabb jellemzői

  • Tornakorlát egyéni edzéshez
  • Széles körű gyakorlatok az egész test megerősítéséhez
  • Kezdőknek és tapasztalt sportolóknak egyaránt alkalmas
  • Teherbírása max. 180 kg
  • Kényelms párnázott markolat
  • A Bradla Klarfit könnyű és nem sok helyet foglal el
    

Könnyen összeszerelhető Klarfit Black Core Equalizer

A Klarfit tornakorlát könnyen összeszerelhető mindössze körülbelül 5-10 perc alatt. Csupán egy 17-es hatszögletű imbuszkulcs szükséges hozzá, amely bármely hobbi piacon elérhető. A rögzítő csavarok és alátétek is megtalálhatók a csomagban, valamint egy praktikus útmutató is segítséget nyújt a Klarfit lépésről lépésre történő összeszereléséhez.

Méretek:
60 × 71 × 35 cm

Markolat átmérő:
3,3 cm

Egy állvány tömege:
6,5 kg


Paraméterek

Terhelhetőség

Teherbírás 180 kg
Kód:  SPTif1655
Termékszám:  4260365799483
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15