Oldal frissítése

KingCamp Ultralight High Chair

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KingCamp Ultralight High Chair

KingCamp Ultralight High Chair

Helyezd magad kényelembe kempingezéseid során a KingCamp Ultralight High Chair fotellal. A fotel tökéletes egyensúlyt biztosít, kidolgozása precíz és részletgazdag. A KingCamp& Ultralight High Chair fotel kellemes társad lesz a reggeli kávézáshoz és az esti grillezéshez. A kiemelkedő tartósságot az alumínium váz és a poliészter huzat biztosítja. A KingCamp Ultralight High Chair fotel kicsi súllyal és kellő mérető ülőfelülettel rendelkezik, terhelhetősége elér a 150 kg-ot. A kényelmes fejtámla és az oldalak hálós kialakítása teszik teljessé a fotelt és biztosítják a kényelmes ülést. 

A KingCamp Ultralight High Chair fotel legfontosabb jellemzői

  • A KingCamp Ultralight High Chair fotel 150 kg-os teherbírással büszkélkedhet.
  • Tömege 1,45 kg. 
  • A felállított fotel méretei: 66 × 59 × 96 cm.
  • Az összecsukott fotel méretei: 46 × 13 × 18 cm. 
  • KingCamp Ultralight High Chair fotel fekete színben készült. 

A KingCamp Ultralight High Chair fotelt könnyű összepakolni, ha utazni készülsz

A mellékelt fekete színű hordtáska megkönnyíti a KingCamp Ultralight High Chair fotel szállítását. A kempingfotelt néhány pillanat alatt felállíthatod. Minimálisan kicsire hajtogatható össze, mérete 46 × 13 × 18 cm. Tömege 1,45 kg. Kompakt méreteinek köszönhetően könnyű áthelyezni. Használhatod kempingezéshez, kirándulásokhoz, horgászás során és egyéb szabadtéri tevékenységekhez. A KingCamp Ultralight High Chair fotel praktikus zsebekkel rendelkezik az alapvető dolgok tárolására.

KingCamp Ultralight High Chair


KingCamp Ultralight High Chair


A KingCamp Ultralight High Chair fotelt könnyű felállítani

A KingCamp Ultralight High Chair fotel egyszerű összecsukó rendszerrel büszkélkedhet. Másodpercek alatt összecsukható és szétnyitható. Felállítva 66 × 59 × 96 cm-es, így egy felnőtt kényelmesen elfér rajta. A kényelmes ülést a fejtámla, a jó szellőzést biztosító hálós kialakítás és a praktikus tárolózsebek biztosítják. Használd a KingCamp Ultralight High Chair fotel bepakolásához a hozzá járó hordtáskát. Az egyszerű összecsukással minimális méretű csomagot kapsz. 

A KingCamp Ultralight High Chair fotel kiemelkedő minőségű kialakítással büszkélkedhet

A KingCamp Ultralight High Chair kiváló minőségű alumínium anyagból készült, amely strapabíró, megőrzi a fotel tartósságát, stabilitását és garantálja kicsi súlyát. A tartós poliészter huzat könnyen karbantartható, ezt is értékelni fogod. A KingCamp Ultralight High Chair fotel kényelmes ülőhelyet, az anyag pedig megfelelő légáteresztést biztosít a meleg és hideg napokon egyaránt. Alkalmas kempingezésre, de akár otthon is használható, például látogatók számára.

KingCamp Ultralight High Chair


KingCamp Ultralight High Chair

Stabil ülőhely

A KingCamp Ultralight High Chair fotel a természetes, terepbe ékelődő lábakkal van felszerelve. A fotel mindig a helyén marad. 

KingCamp Ultralight High Chair

Hálós zseb

A mobiltelefon vagy a távcső tárolásához a KingCamp Ultralight High Chair fotel praktikus hálós zsebeket kapott

KingCamp Ultralight High Chair

Könnyen szállítható

A KingCamp Ultralight High Chair fotel kicsi súlya és kompakt méretei miatt könnyen szállítható. Összecsukva elfér egy hátizsákban. 

KingCamp Ultralight High Chair



Paraméterek

Méret

Hossz 66 cm
Szélesség 59 cm
Magasság 96 cm

Tömeg

Tömeg 1,45 kg

Típus

Típus Fotel

Méretek

Hossz 460 mm
Szélesség 120 mm
Magasság 180 mm

Terhelhetőség

Terhelhetőség 150 kg

Tulajdonságok

Anyag Alumínium, Műanyag, Poliészter
Szín Fekete, Ezüst, Szürke
Kód:  SPTking56
Termékszám:  6927194774101

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10