Oldal frissítése

KingCamp

KingCamp kültéri felszerelés

KingCamp: tanuljuk meg szeretni a természetet

A több mint 20 éves hagyományokkal rendelkező KingCamp ma már a világ egyik vezető szabadtéri felszerelések gyártója és szállítója. Ma már 46 ország ügyfelei támaszkodnak termékeire. Legyen szó túrázásról, trekkingről vagy autós kempingezésről, a KingCamp arra összpontosít, hogy a családoddal vagy barátaiddal együtt kimehess a természetbe, és kényelmesen, élvezettel fedezd fel annak szépségét. Minden egyes termék tervezése ügyfeleink egyedi igényei és a felszerelést szélsőséges kültéri körülmények között próbára tevő tesztelőink észrevételei alapján történik. A gondos termékminőség-ellenőrzés mellett a kültéri szegmens legújabb dizájntrendjeivel is lépést tartunk. Válaszd a KingCamp sátrak, hálózsákok, matracok vagy kempingbútorok széles választékából.

KingCamp sátrak

KingCamp családi sátrak minden alkalomra

A KingCamp sátrak széles választéka ideális menedéket kínál, akár rövid kirándulásra, klasszikus kempingezésre, hegyi expedícióra vagy országúti kirándulásra készülsz. A családi igluk, az alagútsátrak vagy az akár 3000 mm-es vízoszlopnak is ellenálló vízálló héjjal ellátott A-keretes sátrak alkalmasak a könnyű utazáshoz. Hosszabb autóutakra a tágas és praktikus KingCamp lakókocsis sátrakat viheted magaddal előszobával és menedékházakkal, amelyek könnyedén elférnek a terepjáró vagy pick-up hátsó részében.

Kényelmes alvás a KingCamp hálózsákoknak és matracoknak köszönhetően

A kényelmes KingCamp hálózsákok és matracok biztosítják a jó éjszakai pihenést kempingezés közben. Két évszakos, három évszakos vagy téli hálózsákok közül választhatsz, attól függően, hogy milyen évszakban indulsz a szabadba. Sokoldalú modellek kaphatók például beépített párnákkal, levehető fejrésszel vagy melegítőpárna zsebekkel. Még nagyobb kényelemben lehet részed a felfújható vagy önfelfújó KingCamp derékaljakkal, egy- és kétszemélyes változatban egyaránt.

KingCamp hálózsákok és kemping matracok
KingCamp kültéri bútorok

KingCamp komplett kemping bútorok

A KingCamp a kempingezés legmagasabb szintű kényelméért praktikus összecsukható székeket kínál, italtartóval és zsebekkel. Ezeken ülve kényelmesen használhatod a kempingasztalokat, melyeket étkezésre és ételkészítésre is használhatsz. Az igazán nyugodt kempingezők pedig a KingCamp fekvőfoteleket fogják értékelni. Minden kempingbútorunk kiváló minőségű alumíniumból vagy acélból készül, így számíthatsz arra, hogy a székek és nyugágyak 120-160 kg teherbírásúak.

Paraméterek módosítása
97 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05