Oldal frissítése

KingCamp Moongazer Moon Chair

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KingCamp Moongazer Moon Chair

KingCamp Moongazer Moon Chair

Helyezd magad kényelembe kempingezéskor a KingCamp Moongazer Moon Chair fotel segítségével. A fotel tökéletes egyensúlyt biztosít, kidolgozása precíz és részletgazdag. A KingCamp Moongazer Moon Chair fotel kellemes társad lesz a reggeli kávézáshoz és az esti grillezéshez. A kiemelkedő tartósságot az acélváz és a párnázott huzat biztosítja. A KingCamp Moongazer Moon Chair fotel kellően nagy, akár 136 kg-os teherbírással rendelkezik. nagy ülőfelület és a praktikus zsebek teszik teljessé és biztosítják az összkomfortos használatot. 

A KingCamp Moongazer Moon Chair fotel legfontosabb jellemzői

  • A KingCamp Moongazer Moon Chair fotel 136 kg-os teherbírással büszkélkedhet.
  • A tömege 4,7 kg. 
  • A felállított fotel méretei: 86 × 69 × 80 cm.
  • Az összecsukott fotel méretei: 88 × 23 × 20 cm.
  • A KingCamp Moongazer Moon Chair fotel fekete és fehér színben készült.

A KingCamp Moongazer Moon Chair fotelt könnyű bepakolni, amikor készülődsz az utazásra

A mellékelt fekete színű hordtáska megkönnyíti a KingCamp Moongazer Moon Chair fotel szállítását. A kempingfotelt néhány pillanat alatt felállíthatod. Minimálisan kicsire hajtogatható össze, mérete 88 × 23 × 20 cm. Tömege 4,7 kg. Kompakt méreteinek köszönhetően könnyű áthelyezni. Használhatod kempingezéskor, kirándulásokon, horgászás során és egyéb szabadtéri tevékenységekhez. A KingCamp Moongazer Moon Chair fotel praktikus zsebekkel rendelkezik az alapvető dolgok tárolására.

KingCamp Moongazer Moon Chair fotel


KingCamp Moongazer Moon Chair fotel


A KingCamp Moongazer Moon Chair fotelt könnyű felállítani

A KingCamp Moongazer Moon Chair fotel egyszerű összecsukó rendszerrel büszkélkedhet. Másodpercek alatt összecsukható és szétnyitható. Felállítva 86 × 69 × 80 cm-es, így egy felnőtt kényelmesen elfér rajta. A nagyvonalú ülőfelület-méret és számos tárolózseb biztosítja a kényelmes ülést. Használd a KingCamp Moongazer Moon Chair fotel bepakolásához a hozzá járó hordtáskát. Az egyszerű összecsukással minimális méretű csomagot kapsz.

A KingCamp Moongazer Moon szék kiváló minőségű kialakítással büszkélkedhet

A KingCamp Moongazer Moon Chair fotel kiváló minőségű acél anyagból készült, amely kiemelkedő tartósságot és stabilitást biztosít Értékelni fogod a könnyen ápolható huzatot, amely párnázott, hogy még kényelmesebben üljél a fotelben. A KingCamp Moongazer Moon Chair komfortos ülőhelyet, az anyag pedig megfelelő légáteresztést biztosít a meleg és hideg napokon egyaránt. Alkalmas kempingezésre, de akár otthon is használható, például látogatók számára.

KingCamp Moongazer Moon Chair fotel


KingCamp Moongazer Moon Chair fotel

Stabil ülőhely

A KingCamp Moongazer Moon Chair fotel stabil kialakítású lábakkal rendelkezik. Így a szék mindig a helyén marad.

KingCamp Moongazer Moon Chair fotel

Oldalsó zseb

A KingCamp Moongazer Moon Chair fotel oldalán egy praktikus zseb található a mobiltelefon vagy egy üveg ital tárolására.

KingCamp Moongazer Moon Chair fotel

Hátsó zseb

Nagyobb tárgyak, például egy tablet elhelyezésére a KingCamp Moongazer Moon Chair fotel hátulján található zseb használható.

KingCamp Moongazer Moon Chair fotel



Paraméterek

Méret

Hossz 86 cm
Szélesség 69 cm
Magasság 80 cm

Tömeg

Tömeg 4,7 kg

Típus

Típus Fotel

Méretek

Hossz 880 mm
Szélesség 230 mm
Magasság 200 mm

Terhelhetőség

Terhelhetőség 136 kg

Tulajdonságok

Anyag Acél, Műanyag, Poliészter
Szín Fekete, Szürke
Kód:  SPTking54
Termékszám:  SPTking54

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15