Oldal frissítése

KingCamp Junior Boy

Leárazás -9 %
17 990 Ft 19 790 Ft

KingCamp Junior Boy

A KingCamp Junior Boy hálózsák

Szerettek kempingezni, és új felszerelésre van szükséged a gyerekeidnek? Akkor jól jöhet a KingCamp Junior Boy hálózsák, amely biztosítja a gyerekeknek azt a kényelmet, amelyre az utazások során szükségük van. A hálózsákot kifejezetten gyermekeknek tervezték. A hálózsák töltete üreges szálakból áll. Az üreges szálak kivételes nedvességállóságot nyújtanak, hosszú az élettartamuk és allergiásokat sem ingerlik. A nyári hálózsák maximális kényelmet garantál a gyerekeknek a nyári kirándulások során. A KingCamp Junior Boy hálózsák komfort hőmérséklete 15 °C. Kialakításának köszönhetően maximum 155 cm-es magasságig alkalmas. A múmia hálózsák feladata, hogy ne engedje át a hőt, mert az emberi test alakjához igazították.

A KingCamp Junior Boy hálózsák legfontosabb jellemzői

  • A KingCamp Junior Boy kifejezetten gyermekeknek készült
  • A hálózsák töltetét üreges szálak alkotják
  • A KingCamp Junior Boy hálózsák népszerű múmia alakú
  • A nyári hálózsákok közé tartozik
  • A maximális testmagasság 155 cm
  • Az extrém hőmérséklet eléri az 5 °C-ot
  • A KingCamp Junior Boy kék színben kapható

A KingCamp Junior Boy hálózsák könnyen becsomagolható utazáshoz

A KingCamp Junior Boy hálózsák könnyű összehajtásáról az Oxford anyagból készült szövet tömörítőzsák gondoskodik. Minimalista formájú, 29 × 21 cm-es méretre hajtogatható. 1,1 kg-os tömegét nem is fogod érezni. Kompakt méreteinek és alacsony tömegének köszönhetően könnyen hordozható. A gyerekek nyári táborban, hétvégi kirándulásokon vagy kempingezéshez használhatják. Ha a táska beszennyeződik, könnyen kimosható mosógépben vagy kézzel.

KingCamp Junior Boy


KingCamp Junior Boy


A KingCamp Junior Boy hálózsák múmia alakú

A KingCamp Junior Boy hálózsák népszerű múmia alakkal rendelkezik. Mérete kb. 165+25 × 70 (váll) × 45 cm (láb). A gyermekeknek elegendő meleget és kényelmes alvást biztosít. Ergonomikus alakja maximális kényelmet nyújt. A KingCamp Junior Boy hálózsák praktikus elülső nyitással rendelkezik, így a gyerekek könnyedén bebújhatnak a hálózsákba, és maguk is könnyen felhúzhatják a cipzárt. A KingCamp Junior Boy hálózsákot nyári használat jellemzi. A komfort hőmérséklet 15 °C körül mozog, az extrém hőmérséklet pedig eléri -5 °C-ot.

A KingCamp Junior Boy minőségi kidolgozással büszkélkedhet

A KingCamp Junior Boy hálózsák külső anyaga 190T poliészter, amely nagy szakadásállósággal büszkélkedhet. A bélés anyagául pamutot választottak, amely puha és kíméli a bőrt. A KingCamp Junior Boy hálózsák közepe 3D hollow fibre 200g/m2 anyaggal van töltve. Ez kellemesen felmelegít. A hálózsák anatómiai formájú kapucnival is büszkélkedhet, amely húzózsinórral védi a fejét a hidegtől. A tépőzáras fedél megakadályozza, hogy a fejnél a cipzár magától kinyíljon. A kétoldalas cipzár lehetővé teszi két hálózsák összekapcsolását.

KingCamp Junior Boy


KingCamp Junior Boy

Kényelmes szállítás

A KingCamp Junior Boy hálózsák egy kompressziós hordtáskával van felszerelve, amely a hálózsákot egy nagyon kompakt csomaggá alakítja, amelyet könnyen eltehetsz a hátizsákba.

KingCamp Junior Boy

Állítható fejrész

A KingCamp Junior Boy hálózsák fejrészét a gyerekek igény szerint behúzhatják, hogy a hideg ne jusson be, illetve a meleg ne távozzon.

KingCamp Junior Boy

Tépőzáras fedél

A KingCamp Junior Boy hálózsák tépőzáras fedéllel van ellátva, amely megakadályozza, hogy a cipzár magától kinyíljon. Így a gyerekek egész éjjel melegben maradnak.

KingCamp Junior Boy



Paraméterek

Alkalmazás

Használat Gyerek
Évszak Nyári
Töltelék Üreges szál

Max. struktúra

Max. magasság 155 cm

Hőmérsékleti tartományok

Forma

Forma Múmia
Bekapcsolás Középen

Tömeg

Tömeg 1 100 g

Méret - csomagolatlan

Hossz (kicsomagolva) 165 cm
Szélesség (kicsomagolva) 70 cm

Méret - csomagolt

Átmérő (összecsomagolva) 21 cm
Hossz (összecsomagolva) 29 cm

Szín

Szín Kék
Kód:  SPTking31
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  6939994257913

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10