Oldal frissítése

KingCamp Catania

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KingCamp Catania

A KingCamp Catania

A KingCamp Catania autóhoz rögzíthető családi kültéri sátorral elrejtőzhetsz az időjárás szeszélyei elől. Egy kemping előtető, amelynek előnye, hogy belül elég hely áll rendelkezésre a mozgáshoz. A bejárat az egyik oldalon található, a másik oldal a kocsihoz csatlakozik. A nedvességtől való védelmet a tartós héj biztosítja, a megfelelő vízállóságról a minőségi ponyva gondoskodik. A megvarráshoz poliésztert használtak. A KingCamp Catania sátor szerkezete laminált anyagból készült, amely az egyik leggyakrabban használt anyag.

A KingCamp Catania sátor legfontosabb jellemzői

  • A KingCamp Catania sátor vízálló
  • A szerkezetéhez laminált anyagot használtak
  • A ponyva poliészterből készült
  • A vízoszlop eléri az 1 500 mm-t
  • A kicsomagolt sátor méretei: 190 × 320 × 250 cm
  • Az összecsomagolt sátor méretei: 59 × 17 cm
  • Tömeg: 6,6 kg
  • A KingCamp Catania sátor kék és fehér színben készült

A KingCamp Catania sátor könnyen becsomagolható utazáshoz

A mellékelt kék színű szállítótáska gondoskodik a KingCamp Catani sátor egyszerű szállításáról. A sátrat percek alatt felállíthatod. Minimalista, 59 × 17 cm méretűre összehajtható. Tömege 6,6 kg. Kompakt méreteinek és alacsony tömegének köszönhetően könnyen hordozható. Használhatod kempingezéshez és más szabadtéri tevékenységekhez. A KingCamp Catania sátor személygépkocsikhoz, kisbuszokhoz, egyterű járművekhez, lakókocsikhoz és másokhoz rögzíthető. Egy praktikus tető, amely elrejt a forró nap és az eső elől.

KingCamp Catania
KingCamp Catania

A KingCamp Catania sátor könnyen felállítható

A KingCamp Catania sátor egyszerű felállító rendszerrel büszkélkedhet, amely nem igényel tudást vagy fizikai erőt. Percek alatt felállíthatod. Felállított állapotban 190 × 320 × 250 cm-es, és két felnőtt kényelmesen elfér benne. A megfelelő magasság szintén praktikus. A sátornak nyitható elülső fala van, így jó időben a természet része lehetsz. Ha el akarsz bújni az eső vagy a szél elől, csak zárd be a sátrat.

A KingCamp Catania minőségi kialakítással büszkélkedhet

A KingCamp Catania sátor ponyvája Oxford poliészter szövetből készült, amely ellenáll a víznek és a mechanikai sérüléseknek. A sátor feszítőkötelekkel és rögzítő cövekekkel szilárdan a talajhoz rögzíthető. Erősebb szélben is a helyén marad. A szerkezethez népszerű laminált anyagot használták. A KingCamp Catania sátor kiváló minőségű és elég nagy ahhoz, hogy különféle szabadtéri tevékenységekhez is megfeleljen.Az elülső kinyitható fal kitámasztható, így további, előtetővel védett teret kapsz.

KingCamp Catania
KingCamp Catania

Lámpát is felakaszthatsz

A KingCamp Catania sátor egy praktikus kampóval van felszerelve, amelyre a kellemes esti hangulat érdekében könnyen felakasztható egy lámpa.

KingCamp Catania

A sátort autóhoz is rögzítheted

A KingCamp Catania sátor egyszerű rögzítési rendszere több lehetőséget biztosít. Rögzíteni lehet például az ajtókilincshez vagy az autó kerekéhez.

KingCamp Catania

Egyszerű összeszerelés

Az egyszerű rúdcsatlakozó rendszernek köszönhetően a KingCamp Catania sátor rövid idő alatt felállítható. Miután összekapcsoltad a rudakat, csak húzd át őket az előkészített hurkokon, és már használhatod is a sátrat. A felállításhoz nincs szükség további szerszámokra.

KingCamp Catania

Paraméterek

Sátor elrendezése

Forma Alagút
Sátor összetétele Egy bejáratos

Tulajdonságok

Speciális tulajdonságok Vízálló, UV védelem
Vízoszlop nyomás 1 500 mm
Szerkezet anyaga Laminált, Acél
Szín Fehér, Kék
Tömeg 6,6 kg
Ponyvák száma Egyponyvás
Burkolat anyaga Poliészter
Szellőzés Hálózati nyílások

Típus

Típus Családi, Expedíciós, Outdoor, Lakókocsikhoz

Méret - kibontva

Mélység 250 cm
Szélesség 320 cm
Magasság 190 cm

Méret - csomagolva

Szélesség 59 cm
Magasság 17 cm

Felszerelés

Felszerelés Oldal
Kód:  SPTking05
Termékszám:  6927194753434

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15