Oldal frissítése

KingCamp Canopy L brown

48 990 Ft

KingCamp Canopy L brown

A KingCamp Canopy L brown

A KingCamp Canopy L családi szabadtéri party sátor nem hagyja, hogy az időjárás szeszélyei tönkretegyék a szórakozást barátaiddal vagy családoddal. Egy nagyon népszerű típus, amelynek legnagyobb előnye a nagy hely. Az 1000 mm-es vízoszlopnak köszönhetően elegendő vízszigeteléssel rendelkező megbízható héj megvéd az esőtől és a víztől. Megvarrásakor a poliészterre esett a választás. A KingCamp Canopy L tartószerkezetét kiváló minőségű és tartós acél alkotja. Összehajtogatva a sátor tömege 13,7 kg, mérete pedig 20 × 20 × 125 cm.

A KingCamp Canopy L sátor legfontosabb jellemzői

  • A KingCamp Canopy L sátor vízálló
  • A szerkezetéhez kiváló minőségű acélt használtak
  • A ponyva poliészterből készült
  • A vízoszlop eléri az 1000 mm-t
  • A kicsomagolt sátor méretei: 200 × 300 × 300 cm
  • Az összecsomagolt sátor méretei: 20 × 20 × 125 cm
  • Tömeg: 13,7 kg
  • A KingCamp Canopy L sátor barna színben készült

A KingCamp Canopy L sátor könnyen becsomagolható utazáshoz

A 300D oxford szövetből készült, kerekes szállítótáska megkönnyíti a KingCamp Canopy L sátor szállítását. A sátrat két ember néhány perc alatt felállíthatja. Minimalista formájú, 20 × 20 × 125 cm-es méretre hajtogatható. Tömege 13,7 kg. Kompakt méreteinek és alacsony tömegének köszönhetően könnyen hordozható. Használhatod sporteseményeken, bolhapiacokon, esküvőkön, bulikban, a strandon vagy akár a kertben is. A KingCamp Canopy L sátor egy praktikus baldachin szabadtéri rendezvényekre és bulikba. Elrejt a forró nap és az eső elől.

KingCamp Canopy L

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

KingCamp Canopy L

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A KingCamp Canopy L sátor könnyen felállítható

A KingCamp Canopy L sátor Quick-up rendszerrel büszkélkedhet, amely a gyors és egyszerű rögzítés érdekében előre összeszerelt belső sátorrudakkal rendelkezik. A sátrat 5 perc alatt felállíthatod. Csúszókkal és reteszekkel is ellátták, hogy a sátor magasságát könnyen beállíthasd. Felállítva 200 × 300 × 300 cm-es. A praktikus baldachin ötvözi az alacsony tömeget és a nagy tartósságot. A szállítótáska praktikus cipzárral van ellátva, hogy könnyen eltehesd a KingCamp Canopy L sátrat.

A KingCamp Canopy L kiváló minőségű kialakítással büszkélkedhet

A KingCamp Canopy L sátor ponyvája 210D poliészterből készült, amely vízálló és ellenáll a mechanikai sérüléseknek. 4 kötéllel és 8 acél cövekkel rögzítheted a talajhoz. Erősebb szélben is a helyén marad. Az acél szerkezet porszórt bevonatot kapott, hogy ellenálljon a korróziónak és az időjárás viszontagságainak. A KingCamp Canopy L sátor kiváló minőségű és elég nagy ahhoz, hogy megfeleljen a nagy elvárásoknak, például esküvőkön, kiállításokon vagy autóbeállóként is használhatod. A sátor közepén van egy kampó lámpa felakasztásához, és a jobb légáramlás érdekében szellőzőnyílások vannak a csúcsán.

KingCamp Canopy L

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

KingCamp Canopy L

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Kényelmes szállítás

A KingCamp Canopy L sátor cipzáras, kerekes és támasztólábas szállítótáskával rendelkezik. Így szállítása mindenki számára nagyon egyszerű.

KingCamp Canopy L

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A sátrat szilárdan a talajhoz rögzítheted

A KingCamp Canopy L sátor rögzítőkötelekkel van felszerelve, amelyeket a mellékelt cövekekkel rögzíthetsz a talajhoz. Így még az erős szél sem tudja elmozdítani.

KingCamp Canopy L

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Easy-up acél sátorrudak

Az Easy-up rendszernek köszönhetően a KingCamp Canopy L sátor rövid idő alatt felállítható. A rudak már előre össze vannak szerelve, így a sátrat csak össze kell állítani. A felállításhoz nincs szükség további szerszámokra.

KingCamp Canopy L

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Paraméterek

Sátor elrendezése

Forma Alagút

Tulajdonságok

Speciális tulajdonságok Vízálló
Vízoszlop nyomás 1 000 mm
Szerkezet anyaga Acél
Szín Cappucino, Barna
Tömeg 13,7 kg
Ponyvák száma Egyponyvás
Burkolat anyaga Poliészter

Típus

Típus Családi, Outdoor, Parti sátor, Lakókocsikhoz

Méret - kibontva

Mélység 300 cm
Szélesség 300 cm
Magasság 200 cm

Méret - csomagolva

Mélység 125 cm
Szélesség 20 cm
Magasság 20 cm

Felszerelés

Felszerelés Falra szerelhető napellenző
Kód:  SPTking14
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  6927194736857

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10