Oldal frissítése

Jack Wolfskin Mountaineer - kék

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Jack Wolfskin Mountaineer - kék

A Jack Wolfskin hegymászót kifejezetten hegymászáshoz, sí túrákhoz és ferrata hegyekhez tervezték. A fő rekeszhez U alakú cipzárral lehet hozzáférni, amely megkönnyíti a tartalmának tárolását és visszakeresését. Ezenkívül a cipzár rögzítőkapocsokkal van felszerelve, hogy még könnyebben hozzáférhessenek a hátizsákhoz. Ezenkívül egy kisebb elülső zsebbel rendelkezik, amely ideális kis tárgyak tárolására, valamint két oldalzseb, hogy az üveg kényelmesen elférjen. Az elülső rész olyan rendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi a túraoszlopok vagy a jégkorong rögzítését . Egyéb hegymászó felszerelések könnyen rögzíthetők a hurokhoz a deréknál.

A Jack Wolfskin hegymászó kék főbb jellemzői

  • A hegymászáshoz, síkirándulásokhoz és ferrata hátizsák
  • A fő rekesz U-alakú cipzárral érhető el
  • Kisebb elülső zseb kis tárgyakhoz és két oldalzseb az ivó palackokhoz
  • Elülső rész trekking oszlopok vagy jégkorong rögzítésének lehetőségével
  • Más felszerelés is lehetséges a hurkokig a deréknál
  • TáskaJack Wolfskin hegymászó meg lehet világítani
  • Ergonómikus hátsó rendszer csökkentett érintkező felületekkel
  • A hátizsák test és alapja kopásálló anyagból készült CHAINTECH 210D
  • Szín: sárga-kék

A Jack Wolfskin hegymászó megvilágítható

Ha a Jack Wolfskin táskát használja, egyszerűen megkönnyíti. Csak távolítsa el a keretet, az oldalsó kompressziós hevedereket és a mellkas hevedereit. Az ERGO X-TRANSITION , ergonómikus hátsó rendszer, csökkentett érintkezési felületekkel, kiváló hátsó szellőzést és rugalmas mozgást biztosít a tökéletes illeszkedéshez . A hátizsák teste és alapja kopásálló, CHAINTECH 210D szövetből készül, amely kiválóan nagy szilárdságú. A többi alkatrészhez speciális térhálósított polietilén anyagot használtunk nagy szakítószilárdsággal. A Jack Wolfskin hegymászó minden fontos felszerelést elfér a túrák, túrák és hegyi kirándulások számára.

Hangerő:
28 l

Paraméterek

Szín

Szín Kék, Zöld

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Tömeg

Tömeg 0,98 kg

Űrtartalom

Űrtartalom 28 l

Használat

Sporttevékenységek Hegymászás, Mászás

Felszerelés

Zsebek Mobiltelefon zseb
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Hurok a tartozékok felerősítéséhez, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz, Levehető szíj, Sí/snowboard hevederek
Tulajdonságok és felszereltség Anatómiailag formált hátrész, Légáteresztő hátsó fal, Vízálló kivitel, Síp, Integrált hátizsák esővédő, Kulcstartó karabiner, Víztartállyal kompatibilis, Felső fedél

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 55 cm
Szélesség 28 cm
Hosszúság/mélység 22 cm

Rendeltetés

Típus Uniszex
Kód:  SPTjackw438
Termékszám:  4060477514833
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05