Oldal frissítése

Jack Wolfskin

Jack Wolfskin

Jack Wolfskin: Fenntartható outdoor divat és felszerelés

A Jack Wolfskin egy high-end outdoor felszerelések globális gyártásával foglalkozó cég. A vállalat a megalakulása óta a termékek gyártása során nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre és a praktikumra. A Jack Wolfskin ma is ugyanezt a megközelítést követi. Az új termékcsaládok nemcsak kiváló kézműves kivitelezéssel és funkcionalitással rendelkeznek, hanem újrahasznosított vagy környezettudatos beszállítóktól származó anyagokból is készülnek. A Jack Wolfskin felszerelések célja az élvezet maximalizálása és a világ védelme.

Jack Wolfskin outdoor felszerelés

Jack Wolfskin outdoor felszerelések - a hátizsák elengedhetetlen tartozék

Bármelyik Jack Wolfskin sátrat, hálózsákot, matracot vagy hátizsákot választod is, kiváló funkcionalitásra, tartósságra, kényelmes anyagokra, hosszú élettartamra és rengeteg praktikus funkcióra számíthatsz. Mindezt a fejlesztés és a gyártás során évek óta alkalmazott innovatív eljárások támasztják alá. A Jack Wolfskin túrahátizsákok például nagyszerű hátkímélő ergonómiát vagy speciális CHAINTECH 210D felületű, kopásálló anyagot kínálnak.

Válaszd a Jack Wolfskin bakancsot a legkeményebb körülményekhez

Ha egy igazán jó minőségű, tartós, kényelmes és dizájn szempontjából érdekes bakancsot keresel, akkor a Jack Wolfskin az igazi. A lábbeli ideális alkalmi, de fizikailag megerőltető szabadtéri tevékenységekhez is. Vannak könnyebb modellek rövidebb túrákhoz és masszív bakancsok többnapos túrákhoz is. A csúszásmentes túrabakancsok a könnyű, stabil talpnak köszönhetően megkönnyítik a gyaloglást. A TEXAPORE vízálló membrán ráadásul szárazon tartja a lábadat.

Jack Wolfskin cipők
Jack Wolfskin gyermek ruházat

A Jack Wolfskin gondol a gyerekekre is

Mert a gyerekek szeretik a felnőttekkel együtt felfedezni a világot, a Jack Wolfskin gyermek méretekben és a gyerekek számára megfelelő dizájnban is kínál outdoor felszereléseket, lábbeliket és ruházatot. A minőségi gyermeklábbelik megfelelő tartást és védelmet nyújtanak a fiatal lábaknak. Szerezz be a kicsiknek egy Jack Wolfskin iskolai vagy túrahátizsákot, amely a fejlődő csontozat számára optimális kialakítással rendelkezik.

Paraméterek módosítása
21 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20