Oldal frissítése

Husky Sawaj Ultra 2

3,8 4 értékelés
89 490 Ft

Husky Sawaj Ultra 2

A HUSKY Saway Ultra egy rendkívül könnyű, kétszemélyes sátor amely nagyszerű választás az aktív sprot szerelmeseinek. A gyártó az egyedi, alacsony súlyt a legkorszerűbb technológiák és anyagok alkalmazásával érte el. A sátor rendkívül stabil és kényelmes fekvőhelyet biztosít. Ellenáll a víznek, szélnek és az UV sugaraknak egyaránt, miközben kiváló légáteresztő képességet biztosít. A csomag könnyű dúraluminiúm cövekeket és egy javítókészletet tartalmaz.

Főbb jellemzők

  • Rendkívül könnyű sátor 2 fő részére
  • UV védelem
  • Könnyűszerkezetes kialakítás
  • Szilikon bevonat
  • Sérülésekkel szemben ellenálló

Fontos paraméterek

Minimum súly:
1,6 kg

Teljes súly:
1,89 kg

Építés:
Öntámasztó duplafalú sátor belső kialakítással

Tartórudak átmérője:
8,5 mm-es

Felhasznált anyagok

A padló 70D 210T Nylon anyagból készült, amely egy lélegző, erős, rugalmas anyag. Ellenáll a mechanikai sérüléseknek és kopásnak. Kiváló hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik, így tökéletes választás hideg, fagyos időkre. A poliuretán bevonat egy olyan impregnált réteget jelent, amely az anyagot vízállóvá teszi, így akár 8000 mm/cm2-es vízoszlop nyomásának is képes ellenállni.

A támasztó rudak dúralumíniumból készülték, amely alumínium és egyéb adalékanyagok ötvözete. Ennek köszönhetően a szerkezet rendkívül könnyű és nagyobb terhelésnek is képes ellenállni.

A külső és belső sátor anyaga 20D Nylon Ripstop-ból készült, amely egy szintén kiválóan lélegző, könnyű, szintetikus anyag - közismert rugalmasságáról és szilárdságáról. Ellenáll a mechanikai sérüléseknek, míg a RIPSTOP az esetlegesen bekövetkezett sérülések tovább terjedését gátolja meg. Remek hőszigetelő tulajdonságának köszönhetően kiváló választás akár hideg, fagyos idő esetén is. A duplafalú külső sátor szilikon bevonatának köszönhetően képes ellenállni akár 3000 mm/cm2-es vízoszlop nyomásának is.

Paraméterek

Sátor elrendezése

Max. személyek száma 2
Forma Iglu
Sátor összetétele Apszissal

Tulajdonságok

Speciális tulajdonságok Önhordó
Vízoszlop nyomás 3 000 mm
Vízszint magassága 8 000 mm
Szerkezet anyaga Duralumínium
Szín Zöld
Tömeg 1,85 kg
Ponyvák száma Kétponyvás
Burkolat anyaga Nejlon

Típus

Típus Ultrakönnyű

Méret - kibontva

Mélység 280 cm
Szélesség 120 cm
Magasság 115 cm

Méret - csomagolva

Mélység 40 cm
Szélesség 13 cm
Magasság 13 cm
Kód:  SPTsc793
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592287024937

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15