Oldal frissítése

Husky Salmon 35 zöld

5 3 értékelés
23 290 Ft

Husky Salmon 35 zöld

Ha hátizsák, akkor legyen vízhatlan. Még egy rövidebb kirándulás esetén is szükséges bepakolni a legfontosabb dolgokat, de kár lenne azon aggódni, hogy kényelmesen beleférnek-e a dolgai táskájába. A Husky Salmon 35 túrahátizsákkal nyugodtan elindulhat  a természetbe egy egynapos sétára, vagy felfedezheti akár a kulturális emlékeket is egyedül vagy a családjával. Nyaralás során hasznát veheti kézipoggyászként is. 

Legfontosabb jellemzői

  • Különleges kivitelezésű RIPSTOP anyag 
  • Űrtartalma 35 l
  • Vízhatlan anyag
  • Sokoldalú felhasználás
  • NBS hátrendszer 

A városba vagy akár egy családi kirándulásra

A Husky Salmon 35 túrahátizsák vízhatlan anyagból készült. Háta biztosan díjazni fogja a hálós kialakítású NBS hátrendszert, amely dural megerősítésekkel ellátott, és alkalmazkodik a hátformához. A kiváló légáramlást biztosító rendszernek köszönhetően Ön nem fog izzadni a hátizsák viselése közben. Előnye a légáteresztő párnázás az anatómiailag kialakított öveken (váll és derék). A hátizsák egy fő kamrából áll, ezen kívül tartoznak hozzá elülső zsebek, oldalsó kompressziós hevederek, mellkasi- és csípőövek. Oldalán hálós zsebek találhatóak, ezen felül a hátizsákon találunk még túrapálca tartókat, víztartály-tartót, fényvisszaverő elemeket és esőköpenyt is.

Méretek:
57 × 33 × 18 cm

Súlya:
1110 g

Űrtartalma:
35 liter

 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Tömeg

Tömeg 1,11 kg

Használat

Használat Túrázáshoz, Sportoláshoz
Sporttevékenységek Túrázás

Felszerelés

Zsebek Üvegtartó zseb
Hozzáférés Előlről
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 57 cm
Szélesség 33 cm
Hosszúság/mélység 18 cm

Rendeltetés

Típus Uniszex
Kód:  SPT12213
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592287009057
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05