Oldal frissítése

Husky Musset -3°C (ITEM)

Kiegészítők a termékhez

Husky Musset -3°C (ITEM)

Kültéri tevékenységek rajongója vagy, aki kényelmes és könnyű hálózsákot keres? A MIKRO sorozatból való HUSKY Musset hálózsákot legfeljebb -3°C hőmérsékletre tervezték, és kényelmes alvást kínál békés és melegebb körülmények között. Kiváló minőségű anyagokból készült, van egy melegítő  gallérja, és össze van húzva a fej és a váll, a zsebek és a kompressziós borítás körül. Egész évben értékelni fogod utazás, kerékpározás, túrázás vagy trekking során, hogy elegendő kényelmet és kellemes érzést biztosít Önnek.  

A Husky Musset -3°C főbb jellemzői

  • Alvó zsák enyhe időjárásra
  • A HUSKY Musset könnyű és kényelmes
  • Üreges szálas töltés
  • Melegítő gallérral
  • A kompressziós borítás is része
  • Jobb- és a baloldali zárással ellátott változatokban
  • Színes kivitel: zöld

Kiváló minőségű anyagok

A HUSKY Musset hálózsák külső anyaga a 70D 190T Nylon Taffeta/300T Nylon Baby Ripstop, amely puha, könnyű és jól lélegző anyag. Tökéletesen ellenáll a mechanikai sérüléseknek és szakadásnak, kiváló szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és taszítja a vizet. A Ripstop technológia csökkenti a mechanikai sérülés lehetőségét, és ha ez mégis bekövetkezik, spontán terjedését megállítja.

Kiváló szigetelési tulajdonságok

A HUSKY Musset hálózsák tölteléke üreges, szintetikus poliészter szálból készült. Kiváló szigetelési tulajdonságokkal, forma-memóriával és a alacsony tömeggel rendelkezik. Nem nyeli el a nedvességet, gyorsan szárad és allergiás betegek számára is alkalmas. A rost szilikonréteggel van bevonva, ami még jobb hőszigetelő hatást biztosít és meghosszabbítja élettartamát. A hálózsák belső része lágy nylonból készül, ami szintetikus, jól lélegző, kellemes és könnyű. Jó szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, ezért alkalmas alacsony hőmérséklet esetén is a hálózsákokhoz.

Tömege:
1,1 kg


Paraméterek

Alkalmazás

Használat Uniszex
Évszak Nyári
Töltelék Üreges szál

Max. struktúra

Max. magasság 185 cm

Hőmérsékleti tartományok

Forma

Forma Múmia
Bekapcsolás Baloldalt záródó, Jobboldalt záródó

Tömeg

Tömeg 1 100 g

Szín

Szín Zöld
Kód:  SPTsc817lp
Termékszám:  8592287092301

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15