Oldal frissítése

Husky Musset -3 °C, jobboldali cipzáras

5 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Husky Musset -3 °C, jobboldali cipzáras

Kedveled a kültéri tevékenységeket, illetve kényelmes és könnyű hálózsákot keresel? A MIKRO sorozatból származó HUSKY Musset hálózsákot -3 °C-os hőmérsékletig tervezték, valamint kényelmes alvást kínál enyhe és melegebb körülmények között. Kiváló minőségű anyagokból készült. Ezenkívül hőgallérral, zsebekkel és kompressziós zsákkal rendelkezik, sőt összehúzható a fej és a váll körül. Minden bizonnyal azt is értékelni fogod, hogy egész évben utazás, kerékpározás, túrázás vagy trekkingezés során elegendő kényelmet és komfortot biztosít számodra.  

A jobboldali cipzáras Husky Musset -3 °C legfontosabb jellemzői

  • A hálózsák használható enyhe időben
  • A HUSKY Musset könnyű és kényelmes
  • Üreges rostszálakkal van bélelve
  • Hőgallérral rendelkezik 
  • Mellékelt kompressziós zsák
  • Jobboldali cipzár
  • Színkivitel: zöld

Kiváló minőségű anyagokból készült

A HUSKY Musset hálózsák külső borítása 70D 190T Nylon Taffeta / 300T Nylon Baby Ripstop anyagból készült, amely puha, könnyű és légáteresztő. Tökéletesen ellenáll a mechanikai sérüléseknek és szakadásnak, kiváló szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és taszítja a vizet. A Ripstop technológia csökkenti a mechanikai sérülés lehetőségét, és ha ez mégis bekövetkezik, nem terjed tovább.

Nagyszerű szigetelési tulajdonságok

A HUSKY Musset hálózsák béléséhez üreges, poliészter, szintetikus rostszálakat használtak fel, amelyek kiemelkednek a szigetelési tulajdonságaikkal, a formák megőrzésével és a kis tömegükkel. Nem szívják be a nedvességet, gyorsan száradnak és alkalmasak allergiás betegek számára. A rostszálak szilikonréteggel vannak bevonva, így még jobb hőszigetelő hatást biztosítanak és meghosszabbítják az élettartamot. A hálózsák belső része Soft Nylonból készült, amely szintetikus, légáteresztő, kellemes és könnyű. Jó szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, ezért a hálózsák használható alacsony hőmérséklet esetén is.

Tömeg:
1,1 kg


Paraméterek

Alkalmazás

Használat Uniszex
Évszak Nyári
Töltelék Üreges szál

Max. struktúra

Max. magasság 185 cm

Hőmérsékleti tartományok

Forma

Forma Múmia
Bekapcsolás Jobboldalt záródó

Tömeg

Tömeg 1 100 g

Szín

Szín Zöld
Kód:  SPTsc817p
Termékszám:  8592287092301

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20