Oldal frissítése

Husky Mini 0 °C kék

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Husky Mini 0 °C kék

A Husky Mini 0 °C múmiahálózsák  kiváló választás kerékpáros túrákhoz és a szabadtéri tevékenységekhez nyári hónapokban. Kiemelkedik  rendkívül kis súlya és kompakt méretei miatt, így nagyon könnyű a szállítása kerékpáron. A kiváló minőségű anyagok nagyon jó termikus komfortérzetet és kényelmet biztosítanak. A hálózsákot melegebb időjáráshoz alakították ki, de ellenáll a kedvezőtlen körülményeknek is. Ezért a szélsőséges hőmérséklete 0 °C-os, a legmagasabb kényelmet pedig 12 ° C-on nyújtja. A fejrész, a gallér és a vállak körüli hőpárna hozzájárul a zavartalan alváshoz. A hálózsák zsebeket is kínál különböző kis tárgyak tárolására és egy kompressziós zsákot, amely megkönnyíti a csomagolást és a hordozást.

A kék Husky Mini 0 °C hálózsák legfontosabb jellemzői 

  • Nyári múmia hálózsák
  • Éjszakai tartózkodásra melegebb időben
  • Nagyon kis súlyú és kompakt méretű
  • Husky Mini szélsőséges hőmérséklete 0 °C
  • Kiváló minőségű anyagokból készül
  • Prémium minőségű Supreme Lofttal töltve
  • A szálak gyorsan száradnak és nem szívják be a nedvességet
  • Jobb- és a baloldali rögzítéssel ellátott változatok
  • Szín: kék 

Kiváló minőségű töltőanyag

A Husky Mini egyrétegű, puha nylon belső anyagból és 210T Nylon Ripstop külső anyagból készült. A Supreme Loft töltet maximális kényelmet biztosít, hőszigeteléssel és kiváló alakmemóriával. Ugyanakkor nem szívja be a nedvességet, nagyon gyorsan szárad, és allergiás betegek számára is alkalmas. A szálak szilikonnal vannak bevonva, amelytől jobb hőszigetelő hatása van és megnöveli az élettartamát. A Husky Mini hálózsák valóban nagyszerű választás a kirándulásokhoz.

Súly: 
0,8 kg

Méretei: 
210 x 85 cm

Kód:  SPTsc819pnad
Termékszám:  SPTsc819pnad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20