Oldal frissítése

Husky Maestro -7°C balos

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Husky Maestro -7°C balos

A Husky Maestro -7 °C múmia hálózsák kényelmes éjszakákat biztosít tavasztól őszig, függetlenül attól, hogy hajós túrán, kempingezés vagy sátorozás során használod. A kiváló minőségű anyagok meleg komfortérzetet és kényelmet biztosítanak. A hálózsákot úgy tervezték, hogy talajmenti fagyok esetén is kényelmesen pihenhess. Ennek érdekében extrém hőmérséklete -7 °C, a legmagasabb kényelmet pedig  3 °C-on nyújtja. A fejtámasz és a szigetelt gallér hozzájárul a zavartalan alváshoz. A hálózsák zsebeket is kínál különböző kis tárgyak tárolására, valamint egy kompressziós zsák is rendelkezésre áll, amely megkönnyíti a csomagolást és a hordozhatóságot.

A balos cipzárral rendelkező Husky Maestro -7 ° C hálózsák legfontosabb jellemzői

  • Múmia hálózsák
  • Tavasztól őszig  alkalmas éjszakázáshoz
  • A Husky Maestro  -7 °C extrém hőmérséklettel rendelkezik
  • Kiváló minőségű anyagokból készül
  • 4-csatornás üreges rosttöltet
  • A rostok gyorsan kiszáradnak és nem szívják fel a nedvességet
  • Bal oldali cipzár
  • Színe: zöld

Kiváló minőségű töltőanyag

A Husky Maestro 2 rétegű, 210T-es és 210T-es poliészterből készült szerkezetből áll. A 4 csatornás üreges rosttöltet spirálisan csavart, és a szintetikus Hollowfibre szálak maximális kényelmet biztosítanak. Ennek eredményeként a hálózsák lehetővé teszi a levegő beszívását a kiváló szigetelés biztosítása érdekében. A maximális hatás eléréséért a szálak szilikon bevonattal rendelkeznek, amely csökkenti a súrlódást. A szálak nem szívják fel a nedvességet, gyorsan száradnak és allergiás betegek számára is alkalmas használatuk. A Husky Maestro hálózsák valóban nagyszerű választás sátorozáshoz és kempingezéshez.

Tömege:
1,69 kg

Mérete:
220 × 85 cm


Paraméterek

Alkalmazás

Használat Uniszex
Évszak Nyári
Töltelék Üreges szál

Max. struktúra

Max. magasság 195 cm

Hőmérsékleti tartományok

Forma

Forma Múmia

Tömeg

Tömeg 1 690 g

Szín

Szín Zöld
Kód:  SPThusk055l
Termékszám:  8592287110197

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20