Oldal frissítése

Husky Fighter 3-4, zöld

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Husky Fighter 3-4, zöld

A magas minőségű HUSKY Fighter sátor extrém körülmények közötti használatra lett tervezve. Különösen a hasznodra fog válni, hogy alpesi túrára vagy megterhelő kirándulásokra és expedíciókra indulsz. A sátor rendkívül ellánló a kedvezőtlen külső időjárási hatásoknak. A könnyű, de szilárd konstrukció a horgonyos rögzítéssel kiváló stabilitást eredeményez nagy szél vagy eső esetén. A sátor rendkívül tágas, akár 3-4 ember is kényelmesen elfér benne.

Legfontosabb jellemzők

  • Ultrakönnyű sátor 3-4 fő részére
  • UV védelem
  • Könnyűszerkezetes felépítés
  • Hó elleni gallérok
  • Vízálló
  • Ragasztott varrások, vízálló ragasztószalag
  • Ellenálló kialakítás

Fontos paraméterek

Minimális súly:
3.9 kg

Teljes súly:
4.5 kg

Kialakítás:
Duplafalú sátor külső rögzítéssel

Tartórudak átmérője:
8,5 mm

Tartozékok:
Hó gallérok, alumínium rögzítők, javítókészlet, zsák, háló a tartozékoknak

Felhasznált anyagok

A padló 190T poliészterből készült, ami egy nagyon merev, vízálló és a mechanikai sérüléseknek ellenálló anyag. A poliuretán bevonat megakadályozza a sátor beázását 10000 mm/négyzetcentiméter leesett vízmennyiség esetén is.

Az tartórudak Dural anyagból készültek, ami alumínium és egyéb anyagok ötvözetéből készült, aminek köszönhetően könnyű felépítés és a nagyobb terhelésnek is ellálló szerkezet jött létre.

Az anyag, amiből a külső sátor készült nem más, mint a 210T poliészter, amely rendkívül könnyű és ellenáll az különböző környezeti hatásoknak, az időjárásnak, valamint az elszíneződéseknek. Ezenfelül nagyon gyorsan szárad, valamint ellenáll a mechanikai hatásoknak és a hasadásgátló szövet (RIPSTOP) egy esetleges szakadás esetén megakadályozza a szövet továbbszakadását. A külső sátor poliuretán bevonattal van ellátva, ami megakadályozza a sátor beázását 6000 mm/négyzetcentiméter leesett vízmennyiség esetén is. Minden varrás vízálló szalaggal van leragasztva, amely védelmet nyújt egy nagyobb eső esetén, valamint növeli a sátor élettartamát.

A 190T nylon anyagnak köszönhetően a belső sátor puha, könnyű és légáteresztő. A szintetikus szálak kellő tartósságot és rugalmasságot adnak az anyagnak. Ezenfelül a szúnyogháló biztosítja a megfelelő légáramlást és lehetőséget biztosít a szellőztetésre.

Paraméterek

Sátor elrendezése

Max. személyek száma 4
Forma Iglu
Sátor összetétele Előszobával, Két bejáratos

Tulajdonságok

Speciális tulajdonságok Vízálló, Önhordó
Vízoszlop nyomás 7 000 mm
Vízszint magassága 11 000 mm
Szerkezet anyaga Duralumínium
Szín Zöld
Tömeg 4,8 kg
Ponyvák száma Kétponyvás
Burkolat anyaga Poliészter

Típus

Típus Expedíciós

Méret - kibontva

Mélység 380 cm
Szélesség 230 cm
Magasság 130 cm

Méret - csomagolva

Mélység 17 cm
Szélesség 55 cm
Magasság 17 cm

Felszerelés

Felszerelés Szúnyogháló
Kód:  SPTsc792
Termékszám:  8592287083552

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15